14 Reacties

12 dagen geleden

Ik merkte pas iets 1 dag voor ik ongesteld moest worden. Vooral jezelf niet te gek maken ;)

12 dagen geleden

De meeste vrouwen merken helemaal niets van de innesteling, das eerder een uitzondering. En ook daarna kan je van alles voelen terwijl je gewoon ongesteld wordt. Symptomen van een aankomende menstruatie zijn namelijk hetzelfde als van een zwangerschap. Er zijn ook zeker heel veel vrouwen die niets merken en toch zwanger zijn.

12 dagen geleden

Ik denk dat veel vrouwen denken dat ze iets voelen, maar symptomen als gevoelige borsten heb ik ook elke maand als ik ongesteld moet worden. Ik heb zelf weinig van de innesteling gemerkt bij de zwangerschappen van mijn beide kindjes. Laat je niet gek maken en hopelijk is het raak!

12 dagen geleden

Tuurlijk kan dat! Ik kreeg een kleine inestelingsbleoding waarvan ik dacht dat het mijn eerste ongesteldheid was na het verwijderen van de spiraal. Voelde er verder niks van. 2 weken erna begonnen pas mijn eerste symptomen van zwangerschap zoals versterkte reuk en gevoelige borsten.

12 dagen geleden

Reactie op Madelief_86

De meeste vrouwen merken helemaal niets van de innesteling, das eerder een ...
Dank voor je uitleg. Stelt mij ook gerust 馃枻

12 dagen geleden

Reactie op dct1986123

Ik denk dat veel vrouwen denken dat ze iets voelen, maar symptomen als gevo ...
Ja dat vind ik inderdaad ook lastig. Gevoelige borsten en pijn in de onderbuik bijv wordt vaak als symptoom genoemd, maar dat heb ik elke maand wel voor mijn menstruatie. Dus vind het dan sowieso lastig om dat als een symptoom aan te merken van innesteling. Ik denk dat het voor NOD niet mogelijk is om te zeggen of het symptomen waren van innesteling.

12 dagen geleden

Ik heb wel 88x symptomen gevoeld en toch maar 1 van die keren bleek ik zwanger 馃榿. Het eerste wat ik voelde waren een soort tintelingen, 2 dagen voordat ik mocht testen (na terugplaatsing ivf).

12 dagen geleden

Tuurlijk, elk mini gevoeltje van de darmen wordt al op innesteling gegooid. De meesten voelen gewoon niets

12 dagen geleden

Het verschilt heel erg per persoon. Ik had exact dezelfde symptomen als wanneer ik ongesteld zou moeten worden, inclusief kramp in mijn baarmoeder en pijnlijke borsten. Ik was er dan ook van overtuigd dat ik weer ongesteld zou worden, tot ik een kleine week later een positieve test had. Achteraf gezien ben ik haast 100% zeker dat die kramp de innesteling is geweest, maar ik had geen last van bloeding of overmatige afscheiding rond die dag.

12 dagen geleden

Ik was er echt mega van overtuigd dat ik ongesteld ging worden vorige maand. Had krampen en m茅ga chagrijnig dus ik dacht heftige PMS. Testte ik op mijn NOD positief, wat uiteindelijk is uitgelopen op een miskraam. De vorige rondes dacht ik steeds dingen te voelen en toen was het niet. Er is echt geen pijl op te trekken.

12 dagen geleden

Ik had 1-2 dagen voor de positieve test ineens gevoelige borsten, en dat heb ik normaal nooit. Voor de innesteling kun je sowieso niks merken, en 3dpo lijkt me ook echt te vroeg.

12 dagen geleden

Die symptomen dat je voelt 1 of 2 dpo komen van de hormonen dat vrij komen bij de eisprong... hier altijd vanaf eisprong gevoelige borsten en vlagen van misselijkheid. De ene keer al wat feller als de andere keer. Maar echt zwangerschapssymptomen kunnen ook pas echt doorkomen op 6weken ofzo. Je hcg is echt nog laag in het begin en het is dat dat je misselijk maakt en pijnlijke borsten geeft bij een zwangerschap

12 dagen geleden

Bij mijn eerste zwangerschap heb ik duidelijk de innesteling gevoeld een paar dagen voordat ik een positieve test deed. Helaas werd dat een miskraam. Nu ben ik opnieuw zwanger en heb helemaal niets gevoeld tijdens de innesteling. Ik testte rond 11 dpo licht positief en had op dat moment gevoelige borsten en was vrij emotioneel. Het verschilt dus.