4 Reacties

2 jaar geleden

*eerste pickup wou ik zeggen

2 jaar geleden

Mijn man en ik zijn 2 jaar bezig geweest, 6 iui helaas heeft dat niet mogen slagen, toen afgelopen mei begonnen aan eerste keer ivf, 9 eitjes tijdens de punctie en 4 daarvan zijn bevrucht geraakt. 1 teruggeplaatst en 3 mooie eitjes in laten vriezen. 1e poging en meteen raak!

2 jaar geleden

Wij hebben een icsi gedaan een tandje verder dan ivf. Ik had 9 eitjes waarvan er 3 bevrucht waren alleen was er maar eentje echt goed doorgegroeid en daar ben ik gelijk zwanger van geworden en nu een zoontje van ruim 10 maanden oud. Wel moet ik ooit weer een icsi ondergaan als je ik ooit nog een kindje willen maar dat doe ik met alle liefde. Spannend ik hoop voor je dat het gelijk raak mag zijn. Ik dronk elke dag na de terugplaatsing een glas granaatappelsap en hield mijn sokken de hele dag door aan behalve in bed en probeerde zoveel mogelijk te relaxen. Liet mijn vriend alle zware spullen tillen. Of het ook geholpen heeft weet ik niet maar ik denk altijd zo, baad het niet schaad het niet. Misschien heb je wat aan de tips.

2 jaar geleden

Dankjewel voor jullie reacties! Het doet zoveel deugd om te weten en helpt in optimistisch zijn voor zondag, de terugplaatsing 🙏🏻