17 Reacties

2 jaar geleden

Hoihoi, Bij mij was er ook een kans op overstimulatie door 19 follikels die zijn weggehaald. Uiteindelijk waren mijn bloedwaardes wel goed, dus mochten wel een verse terugplaatsing doen. De arts zij destijds tegen mij dat mochten we niet voor een verse terugplaatsing gaan dat we dan de menstruatie af moesten wachten, gevolgd door nog een rust maand. Dus ik zou dan pas na 2 maanden een cryo terugplaatsing krijgen. Wel super fijn dat er 6 zijn ingevroren zeg!

2 jaar geleden

Reactie op 1992L

Hoihoi, Bij mij was er ook een kans op overstimulatie door 19 follikels di ...
Hai! Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat je gewoon een verse TP had, hopelijk ook met een heel mooi resultaat? Ja wij zijn ook erg blij met de 6 micro-eskimootjes. We dachten allebei alleen dat we deze cyclus al een TP mochten, maar ik moet nog zo’n 6-7 weken wachten dus 😕 Op een of andere manier word ik er dan toch een beetje verdrietig van, wéér wachten, terwijl ik me erg goed voel.

2 jaar geleden

Ik zit nog in de wachtweken haha, ik mag aanstaande maandag officieel pas testen. Ben ergens bang dat het niet gelukt is omdat mijn lichaam best wel op kop stond door de hoeveelheid aan follikels, mijn eierstokken waren echt niet normaal vergroot en had een ontzettend opgeblazen buik daardoor. Dat is gelukkig nu weg! Heb ontzettend veel gedronken, denk dat, dat dus erg heeft geholpen. Ja ik kan het goed begrijpen, maar die tussen maand is puur om je lichaam natuurlijk weer rust te gunnen zodat je lichaam optimaal is hersteld voor een terugplaatsing. Maar elke week is er een te lang voor je gevoel, herkenbaar. Wellicht dat ze bij jou in het ziekenhuis/kliniek zeggen dat het wel eerder kan, dat durf ik natuurlijk niet te zeggen!

2 jaar geleden

Reactie op 1992L

Ik zit nog in de wachtweken haha, ik mag aanstaande maandag officieel pas t ...
Wat spannend joh! Ik ga voor je duimen!! Kan me voorstellen dat je mentaal even heen en weer slingert. Heel veel succes dan nog eventjes!! 🍀

2 jaar geleden

ik had op 27 okt de punctie, en kreeg ook geen verse tp ivm overstimulatie. Gelukkig kwam mijn cyclus meteen weer goed op gang (dat gebeurt ook wel eens niet) en uitwindelijk 26 dec m’n eerste cryo tp gehad. dat was dus inderdaad 2 maanden wachten. succes!

2 jaar geleden

Ik had ook overstimulatie geen verse terugplaatsing als alles goed met mij was gegaan was het na de eerste menstruatie geweest. De 2de menstruatie zou ik dan de terugplaatsing krijgen. Maar, het duurde bij ons half jaar🙈 Mooi resultaat 6 embryo’s.

2 jaar geleden

Bij mij mocht het de volgende maand al

2 jaar geleden

Ik heb ook maar één menstruatie hoeven wachten. Mijn eierstokken zagen er ook al heel snel weer normaal uit. Maar daar hangt het dus ook vanaf.

2 jaar geleden

Wat een verschil dan toch in behandeling! Ik moet toch helaas nog ruim 1,5e maand wachten. Ik weet dat het niet is op een heel mensenleven, maar als je al zo lang bezig bent en best wel een heftig traject doet… Maargoed, beter voor het lichaam, hopelijk meer kans!

2 jaar geleden

Reactie op coffeetea

ik had op 27 okt de punctie, en kreeg ook geen verse tp ivm overstimulatie. ...
En meteen bij de eerste cryo zwanger?! Super!! Gefeliciteerd! Moeilijk te geloven zeker?

2 jaar geleden

1 menstruatie afwachten.. de menstruatie daarop pas startten helaas.

2 jaar geleden

Reactie op Mupke89

En meteen bij de eerste cryo zwanger?! Super!! Gefeliciteerd! Moeilijk te g ...
ja, positieve test gehad maar bij 6 weken vruchtje verloren. toen weer wachten, 4 maart 2e cryo tp en zelfde gebeurd. toen mocht ik meteen door en inmiddels bijna 9 weken en hartje zien kloppen! een echte rollercoaster is het wel 😅

2 jaar geleden

Ik kreeg meteen de volgende cyclus dus na 1x menstrueren een terugplaatsing. Daar ben ik ook zwanger van heb ik zojuist ontdekt 😀

2 jaar geleden

Reactie op 1992L

Ik zit nog in de wachtweken haha, ik mag aanstaande maandag officieel pas t ...
Zou gewoon testen heb ook gedaan ben nu 6 weken zwanger

2 jaar geleden

Hoi, ik had mijn tweede punctie in april, en het is de tweede keer dat ik in hyperstimulatie ga. Ik moest deze keer twee cyclus wachten om goed te genezen met de baarmoeder. De eerste keer kreeg ik echter de verse transfer. Het is belangrijk dat de baarmoeder in orde is. Morgen heb ik de echo om te kijken of alles in orde is en hoe groot de follikels zijn. Ik moet een van mijn 5 morula's terugplaatsing doen.

2 jaar geleden

2 okt de punctie gehad en 10 nov de tp. 😊