44 Reacties

2 jaar geleden

Hi hi! Na een jaar mag je zeker aan de bel trekken bij de dokter. Dit is een vrije keuze. Het wil niet zeggen dat er iets mis is, maar ze kunnen we het een en ander voor je gaan nakijken om het uit te sluiten. Mocht er dan wel iets zijn waaruit blijkt dat jullie minder vruchtbaar zijn, dan kan daar ook actie op ondernomen worden. Wij hebben na 1 jaar aan de bel getrokken en begonnen na 2 jaar met het iui traject met uiteindelijk een heel mooi resultaat, ik ben nu 21 weken zwanger🥰 Ik ga heel hard voor jullie duimen! Liefs

2 jaar geleden

Na een jaar mag je aan de bel trekken. Wat hierboven is gezegt. Ik duim ook mee 🥰

2 jaar geleden

Hmmm.. doen ze dan een inwendig onderzoek?? Jaa we zijn zeg maar ongeveer sinds vorig jaar augustus al bezig! Aaahhww dat is heel erg lief van je! Waauww geweldigg hoop ook dat ik zo snel mogelijk zo gevoel ga mee maken! En gefeliciteerd met jullie mooie wondertje..🥰

2 jaar geleden

Reactie op R-J-M-

Na een jaar mag je aan de bel trekken. Wat hierboven is gezegt. Ik duim oo ...
Aaahww dat is superr lief! Ik ga denk ik dan maar maandag even bellen

2 jaar geleden

Inderdaad de dokter bellen. Hoef zeker niet zo te zijn dat er iets is maar ze gaan jou en het zaad van je man onderzoeken, mocht er niks aan de hand zijn dan gaan ze waarschijnlijk zeggen dat het het nog even moet proberen en zo niet ga je een traject in. Ik heb er zelf 3 jaar overgedaan en uiteindelijk bleek dus de zaad van mijn vriend heel slecht waardoor alleen icsi traject bij ons van toepassing was. Nu een zoontje van 10 maanden.

2 jaar geleden

Na een jaar mag je na idd na se dokter. Goede vrienden van ons waren een jaar bezig. Naar de arts geweest en zijn beide onderzocht worden en er kwam niets uit. Bij beide was alles goed en een week na die uitslag had ze een positieve test. Ze hebben een.gezond kereltje.

2 jaar geleden

Phoee jeetje ik moet even goed terug denken dan het is al weer een tijd geleden. Sowieso krijg je eerst een gesprek bij de dokter en daarna een doorverwijzing naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis zullen ze jou en je vriend vragen stellen om zo een duidelijk beeld van de gezondheid te krijgen. De vervolg stappen zullen altijd met jullie besproken worden. Dit kan bijv zaad checken van je vriend. En voor jou kan dit een HSG onderzoek (je kan het het beste even googlen wat het is). En de hand daarvan zullen ze dan weer verder kijken. Maar nogmaals niks gaat zonder jullie toestemming en er gaat echt steeds wel weer wat tijd over heen.

2 jaar geleden

Hmmm oke is goed ik ga kijken wat ik kan doen.. anders even maandag de dokter!! Bedankt voor jullie lieve berichten🥰

2 jaar geleden

Reactie op masal24

Hmmm oke is goed ik ga kijken wat ik kan doen.. anders even maandag de dokt ...
Wij zijn ook na 1 jaar proberen naar de huisarts gegaan. Bij de vrouw doen ze dan vaak alleen een bloedonderzoek of je ooit chlamydia hebt gehad en bij de man stellen ze vaak een zaakonderzoek voor. Of je moet echt nu al duidelijke klachten hebben zoals een hele onregelmatige cyclus bijv. Misschien dat ze dan wat anders nog doen. Het zal per huisarts ook wel verschillen misschien en het ligt ook aan je leeftijd denk ik. Bij ons kwam er vrij snel uit dat het dus aan mijn man lag. Zijn daarom na de uitslagen doorgestuurd naar het zkh. Succes! Hopelijk is het snel raak 🍀🍀🍀

2 jaar geleden

Vanaf een jaar proberen kan je over het algemeen naar de dokter. Ik zit zelf nu iets na die stap. Eerste wat ze hebben gedaan is bloedprikken om te kijken of je chlamydia hebt of hebt gehad. Daarna zaad onderzoek voor je partner. Bij mij was dit beide goed. Nu ben ik aan het wachten tot het eerste gesprek met de gynaecoloog, die heb ik over een paar weken. Is wel een online gesprek ik mijn geval. Daarna krijg ik denk ik een echo. Heel veel succes en hopelijk is het allemaal niet nodig!

2 jaar geleden

Je kan na een jaar naar de huisarts. Maar mag ik vragen hoevaak jullie sex hebben, of je ovulatietesten gebruikt etc? Veel mensen die bij de huisarts komen zijn 1 jaar bezig, maar niet op de goede dagen etc.

2 jaar geleden

Wij zijn ook sinds augustus vorig jaar bezig en helaas ook nog steeds geen positieve test gehad... Als het in augustus nog steeds niet is gelukt gaan we naar de huisarts. Ik heb wel een regelmatige cyclus (gaan naar ronde 10, helaas weer een menstruatie gehad deze week) en gebruik sinds 2 maanden ovulatietesten. Hoe is jou cyclus en gebruik je ook ovulatietesten?

2 jaar geleden

Reactie op Babybabyaug2021

Je kan na een jaar naar de huisarts. Maar mag ik vragen hoevaak jullie sex ...
Soms 2 keer 3 keer ligt eraan hoe moe we zijn.. ik gebruik geen ovulatietesten heb zo app die laat zien welke dagen ik eisprong heb maar dan doen we het die dag ook niet.. misschien zoals je het segt pakken we niet de juiste dagen!

2 jaar geleden

Reactie op masal24

Soms 2 keer 3 keer ligt eraan hoe moe we zijn.. ik gebruik geen ovulatietes ...
Ja, ik had ook een app maar die klopte totaal niet met mijn eisprong. Volgens de app was mijn eisprong de 14e dag, maar ik kwam er met ovulatietesten achter dat mijn eisprong de 21e dag pas was.

2 jaar geleden

Wij zijn ook sinds augustus vorig jaar bezig en helaas ook nog steeds geen ...
Ik hou meer via een app in de gaten maar gebruik geen test! Denk dat ik ook maar aan die testen moet gaan binnen dat ik dan zeker weet.. jaaa ik ben min of meer vorige jaar augustus ook begonnen.. ik wacht nog even af! Anders gewoon langs de dokter

2 jaar geleden

Reactie op masal24

Soms 2 keer 3 keer ligt eraan hoe moe we zijn.. ik gebruik geen ovulatietes ...
Maar als je het 2 a 3 dagen per week doet dan zit je altijd wel goed hoor.

2 jaar geleden

Reactie op FCE.93

Wij zijn ook na 1 jaar proberen naar de huisarts gegaan. Bij de vrouw doen ...
Mijn kleinste broertjee had ook in het begin moeite ze hebben na een jaar proberen wel raak kunnen krijgen.. weet niet of het aan leeftijd ligt of ik pak niet de juiste dagen terwijl ik het wel moet doen.. ga denk ik ook die ovulatie testen gebruiken.. had die app die aangaf wanneer ik een eisprong had maar deed ook nix.. ik ga nog eventjes wachten en dan anders even langs dr dokter voor een onderzoek..

2 jaar geleden

Reactie op peebee

Vanaf een jaar proberen kan je over het algemeen naar de dokter. Ik zit zel ...
Hmmm ik hoop dat het voor jouw ook snel mogelijk positief is..🥰 bedankt voor je berichtje

2 jaar geleden

Reactie op Babybabyaug2021

Maar als je het 2 a 3 dagen per week doet dan zit je altijd wel goed hoor.
Jaaa maar soms verschilt dat bijvoorbeeld deze week 1 keer..🙈

2 jaar geleden

Reactie op Babybabyaug2021

Ja, ik had ook een app maar die klopte totaal niet met mijn eisprong. Volge ...
Ooooo echt! Jaaa dat denk ik ook dat die app soms niet klopt! Ga denk ik met ovulatie testen beginnen.. misschien doen we het verkeerd.. alleen snap die ovulatie testen niet wsnneer je het moet gebruiken enzo