20 Reacties

3 jaar geleden

Ik ben ook bijna 1,5 jaar bezig geweest. Bij de langste cyclus was ik al 4,5 maand niet ongesteld geworden. Eenmaal aan de Letrozol had ik weer een normale cyclus. Heb gelukkig ook geen last van bijwerkingen gehad, op een paar opvliegers na. Kreeg de laagste dosis en moest een Ovitrelle injectie zetten om het eitje te laten springen. 1e ronde geen succes. 2e ronde wel al, wat ik nog helemaal niet verwacht had! Ondertussen 14 weken zwanger :)

3 jaar geleden

Reactie op NatasjaG91

Ik ben ook bijna 1,5 jaar bezig geweest. Bij de langste cyclus was ik al 4, ...
Wat mooi dat het zo snel gelukt is. Van harte gefeliciteerd! Ik heb nu ook de laagste dosis inderdaad. Ik heb (nog) niets gehoord over een injectie zetten. Wellicht hoef ik dat niet of willen ze eerst kijken of ie zelf gaat springen? Ik heb verder ook niet super erg last van de bijwerkingen. Ben wel moe, wat opvliegers gehad, niet helemaal lekker, maar goed te doen. Op naar maandag! 🍀

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Wat mooi dat het zo snel gelukt is. Van harte gefeliciteerd! Ik heb nu ook ...
Hadden ze het bij mij ook niet over gehad. Kwamen ze pas mee toen bleek dat ik een eitje had.. 😅 Ik ben bang voor naalden dus dat kwam ff binnen. Ieders situatie is natuurlijk anders. Bij mij wilden ze die injectie omdat ze ook niet zeker wisten of het eitje zou gaan springen. Ik had daarvoor weinig tot geen eisprongen gehad. Vandaar... 😅

3 jaar geleden

Ik ben begin dit jaar begonnen met het slikken van Letrozol. Ik begon met 2,5 mg, dat was niet genoeg, er kwam geen eisprong op gang. Bij de volgende cyclus de dubbele dosering geslikt van 5mg. Ik had nauwelijks bijwerkingen, hoogstens soms wat humeurig. Met de 5mg kwam er een goede eisprong op gang, wel iets te lange cyclus. Het was gelijk raak, nu 6 weken zwanger!

3 jaar geleden

Spannend! Ik ben ook op de laagste dosis gestart. Bij mij was niet direct resultaat te zien hiervan.. schrik daar niet van ☺️ Bij de tweede groeicontrole was er wel duidelijk wat gebeurd. Ik heb geen injectie hoeven zetten trouwens. Mijn eitje sprong vanzelf. Bij de eerste ronde was het voor ons gelijk raak ☺️ Veel succes!

3 jaar geleden

Reactie op NatasjaG91

Hadden ze het bij mij ook niet over gehad. Kwamen ze pas mee toen bleek dat ...
Als je die angst hebt, snap ik dat je het naar vond. Ik heb dat gelukkig zelf niet. Moest je die zelf zetten of deden zij dit die afspraak? Ik heb ook al maandenlang geen eisprong kunnen vinden met ovulatie testen...

3 jaar geleden

Reactie op CoraW

Ik ben begin dit jaar begonnen met het slikken van Letrozol. Ik begon met 2 ...
Wat een mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd! Voel je je goed? Bijna de eerste echo dus? 😄

3 jaar geleden

Spannend! Ik ben ook op de laagste dosis gestart. Bij mij was niet direct r ...
Ook al zo positief. Hopelijk gaat het hier ook zo goed. Je hoopt natuurlijk meteen, omdat het rot is steeds naar het ziekenhuis te moeten, maar die paar maanden extra maken nu ook niet meer uit als je al langer bezig bent. Ik ben erg benieuwd. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Voel je je goed?

3 jaar geleden

Ik ben ook zwanger geworden doormiddel van letrozol. Eerst aantal rondes clomid, maar dit werkt niet voldoende. Door corona ging de poli dicht, maar gelukkig kon ik door met letrozol. Laagste dosis deed helaas niks, bij 5mg de tweede ronde zwanger geworden. Inmiddels 2 weken geleden bevallen van een gezonde dochter!

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Ook al zo positief. Hopelijk gaat het hier ook zo goed. Je hoopt natuurlijk ...
Dankjewel 😄 Ja zeker, op wat kwaaltjes na uiteraard, maar die neem ik voor lief 🙃 Ja de eerste echo vond ik heel moeilijk, omdat er niets gebeurd leek te zijn. Bij de tweede echo zag ze toch wel iets, maar ook niet waar ze heel enthousiast van werd. Mijn cyclus duurde toen ook weer te lang. Maar dat bleek voor onze zoon toch genoeg te zijn ☺️

3 jaar geleden

Reactie op Marjet21

Ik ben ook zwanger geworden doormiddel van letrozol. Eerst aantal rondes cl ...
Ook al zo’n positief verhaal! 😍 Van harte gefeliciteerd met je dochter! Hoe gaat het met jou en met je kleine?

3 jaar geleden

Dankjewel 😄 Ja zeker, op wat kwaaltjes na uiteraard, maar die neem ik voor ...
Precies, kwaaltjes horen er helaas n beetje bij 😜. Hopelijk is het goed te doen voor je! Dat kan ik me heel goed voorstellen dat de echo’s lastig zijn als ze tegenvallen. Het lastige vind ik zelf ook dat als er niets blijkt te gebeuren, je meteen weer de hele maand overslaat.

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Wat een mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd! Voel je je goed? Bijna de eer ...
Klopt, volgende week de eerste echo! Heel benieuwd wat we kunnen gaan zien:)

3 jaar geleden

Ik heb even een vraagje. Misschien weet 1 van jullie dit wel. Als ik maandag een eitje had van 20mm, zal deze inmiddels toch wel echt gesprongen zijn?

3 jaar geleden

Reactie op CoraW

Klopt, volgende week de eerste echo! Heel benieuwd wat we kunnen gaan zien: ...
Heb je inmiddels de echo gehad? Hoe was het?

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Ik heb even een vraagje. Misschien weet 1 van jullie dit wel. Als ik maanda ...
Die van mij sprong pas bij 25mm, wat later dan verwacht. Met ovulatie testen kan je het thuis een beetje in de gaten houden. Ik heb die van Sensitest gebruikt, werkte prima!

3 jaar geleden

Reactie op Mr92

Heb je inmiddels de echo gehad? Hoe was het?
De echo heb ik inderdaad gehad, nog niet zoveel te zien, maar gelukkig wel een kloppend hartje!

3 jaar geleden

Wat spannend! Ik ben ook via letrozol zwanger geworden, bij ronde 3! Achteraf snel maar ik dacht net als jij komt vast met de 1e ronde al goed 😅 na 2 rondes begon ik te beseffen dat dat niet zo was en is het uiteindelijk met ronde 3 dus gelukt. Ben nu 13+2 weken zwanger. Mijn eitje sprong iedere keer pas rond dag 16/17 omdat ze telkens best groot werden, ik voelde dit ook echt terwijl ik dit nog nooit had gevoeld (wellicht omdat ik dus nooit een eisprong had). Veel succes en hoop dat het snel lukt voor je

3 jaar geleden

Ik voel dus eigenlijk niks, haha. Alleen had ik van de week wel rekbaar slijm en nu niet meer, maar daar kan je ook nooit helemaal op vertrouwen. Ik heb bewust geen ovulatie testen gedaan.

3 jaar geleden

Ik bedoel dat ik geen eisprong ofzo voel zeg maar. Ik voel het ook nooit dat ik ongesteld word en heb bijv ook nooit buikpijn ofzo. Dat is fijn, maar soms wordt je ook daar wat onzeker van.