129 Reacties

2 jaar geleden

Ehhh... als ik je goed begrijp heeft je vriend je moeder zwaar mishandeld? Wegwezen daar, je bent kwetsbaar en verantwoordelijk voor jezelf en de baby! Dit is te gevaarlijk.

2 jaar geleden

Degene die mishandelt heeft schuld - hij dus en niet jij. Dat je bij je partner over je ouders klaagt is volstrekt normaal.

VRIEND

2 jaar geleden

GO AWAYYYYY!!!! 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 Meid aub aub aub dit is een harde grens waarover hij is gegaan!!! Ga aub aan de kant van je moeder staan! Dit wordt niet beter, dit gaat niet weg! Hij zal je alles vertellen wat je wilt horen, excuses, redenen, nuances en hij zal het bagatelliseren. Maar echt meid, I can not stress this enough::: GA WEG!!! Rennnnnn!

2 jaar geleden

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩Ga weg bij deze idioot nu was het je moeder next time ITS YOU OF JULLIE KINDJE!!!!!! 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩dat je klaagt over je ouders hoeft nog niet te betekenen dat hij t recht heeft om je moeder te mishandelen... Dat gaat veel te ver...!!

2 jaar geleden

Ja zoals de rest zegt wegwezen. Dit wordt niks en dat weet je eigelijk zelf ook wel.... Wat hij je moeder nu heeft aangedaan kan echt niet

2 jaar geleden

Reactie op BabyJoy

GO AWAYYYYY!!!! 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 Meid aub aub aub dit is een harde gr ...
We hebben aangifte gedaan en hij heeft 2 dagen vastgezeten. Er werd hem medegedeeld dat hij voor nu een contactverbod voor 90 dagen krijgt en hij zei ook nog doodleuk "ookal is het 10 jaar". Blijkbaar geen schuldgevoel.

2 jaar geleden

Zelf ken ik iemand die ook zo'n vriend heeft (om het even in een hokje te stoppen) en blijft maar bij die vent ondanks de ernstige situaties. echt wat doe je jezelf en je kind aan. Er is zoveel meer dan alleen die ene vent. Er bestaan ook echte vaders en zelfs zonder red je het hoor. Jij hebt je eigen geluk in de hand..het is aan jouw om de roze bril af te zetten die de Red flags niet zo rood doen lijken, maar wel degelijk zijn.

2 jaar geleden

Ik herinner me jouw eerdere posts over zijn gedrag en de ruzies tussen hem/zijn moeder en jouw ouders. Ik vond hem toen al erg vervelend overkomen, maar wat hij nu heeft gedaan gaat echt veel te ver. Hij heeft je moeder fysiek mishandeld omdat hij zijn woede niet kan beheersen. Dat betekent dat hij absoluut niet te vertrouwen is. Zorg er alsjeblieft voor dat jouw moeder aangifte tegen hem doet en ondersteun haar hierin. En ik zou je aanraden niet zonder begeleiding contact met hem te hebben. Hij lijkt tot alles in staat, ik zou me zwaar onveilig voelen in deze situatie. Ik snap dat je iets van contact zal moeten houden omwille van jullie kind, maar probeer dit zakelijk en minimaal te houden. Zet de veiligheid van jou, je familie en je ongeboren kind nu op één.

2 jaar geleden

Reactie op Anoniempje2000

We hebben aangifte gedaan en hij heeft 2 dagen vastgezeten. Er werd hem med ...
Las je andere topic dat hij in begin niet achter de zwangerschap stond. Hoe is dit nu? Door de uitspraak ook al is het 10 jaar krijg ik het idee het hem echt niet boeit allemaal, ook niet jullie dochter. Wat eowyn al zegt; je kunt dit alleen. Volgens mij zou je moeder je er in steunen wat ik zo lees. Maak een goede keuze voor jou en je dochter, in mijn ogen is dat hem verlaten. Sterkte

2 jaar geleden

Die mishandeling is afschuwlijk. Dat kan gewoon echt niet. Als hij ooit nog contact met jou en jullie kind wil zou ik in iedergeval zeggen dat hij eerst in therapie moet en naar een psychiater moet. Maar moet ook zeggen als ik het vanaf zijn kant probeer te bekijken dat hij wel een heel wanhopig gevoel moet hebben gehad met hoe je moeder zei dat jij niet mee ging als hij niet zou praten. Dit moet hem het gevoel hebben gegeven dat hij jou en zijn kind kwijt zou raken. En hebben gevoeld als een bedreiging. En vooral als iemand die macht heeft terwijl diegene al bot tegen hem doet moet erg oneerlijk en hopeloos hebben gevoeld. Niet dat dit zijn reactie goed praat want dat doet het zeer zeker niet. Hij had beter kunnen wegrijden en op een later moment dat hij rustig was kunnen praten met je ouders. Al moet ik ook eerlijk zeggen dat al was dit goed gegaan en ze hadden kunnen praten was het waarschijnlijk ook nooit goed gelopen. Want als je daar was bevallen en je had daar gewoond terwijl je moeder bot doet tegen je vriend en je vriend daar het gevoel had niks te zeggen te hebben over zijn kind het vanzelf over was gegaan naar een ruzie en hij in het beste geval was weg gelopen of in erger geval met hoe hij nu reageerde het zelfs waarschijnlijk in een gevecht had over gegaan. Probeer te gaan denken wat je wil. Hoe zie je de toekomst met je kindje? Mag hij de kleine ooit nog zien? Hoe wou je dat dan doen? En hoe zie je dit voor je? Mag hij de kleine niet zien kijk dan wat juridische mogelijk is. Zoek dingen uit met wat jij wil. En ga ook na of dit op een veilige manier kan. Ga absoluut niet zomaar bij hem terug. Want dat loopt weer verkeerd. Laat hem dan eerst in therapie gaan. Therapue is zowiezo een goed idee zelfs als je niet terug bij hem gaat heeft hij dit wel nodig voordat hij zn kindje zou weer kunnen zien. Want dat heeft hij echt wel nodig. En als hij dit heeft gedaan moet je nog steeds rekening houden dat het tussen je moeder en hem nooit meer goed komt. Dat was het al niet maar na dit is dat absoluut geruïneerd. Ik hoop echt dat je eruit komt. En dat je moeder er gauw weer bovenop is. Dit is gewoon vreselijk. Ga je zelf niet de schuld geven. Heel veel sterkte.

2 jaar geleden

Las je andere topic dat hij in begin niet achter de zwangerschap stond. Hoe ...
Hij staat er nog steeds niet echt achter inderdaad. Hij wilde het samen "proberen" en bleef mij steeds contacteren, om mij te willen zien. mijn moeder was het er niet mee eens en stond voor mij in, ze zei dat hij zich eerst bewijst, een fulltime baan zoekt etc..hij heeft ook nog niks gekocht.

2 jaar geleden

Reactie op Anoniempje2000

Hij staat er nog steeds niet echt achter inderdaad. Hij wilde het samen "pr ...
Dit alles wist ik niet. Dan kon die zich dus ook niet wanhopig voelen en is het ook heel logische dat je moeder bot tegen hem doet. Vergeet het vorige bericht maar wat ik erneer zette. Zou echt weg blijven van hem. En als je hem nog niet erkent hebt als vader zou ik dit ook zeker niet doen.

2 jaar geleden

En alsjeblieft: voel je zelf niet schuldig! HIJ is degene die dit doet, jij niet. Schuif de schuld niet op jezelf 🙏

2 jaar geleden

En alsjeblieft: voel je zelf niet schuldig! HIJ is degene die dit doet, jij ...
Ik weet het ergens wel toch blijft het rondspoken, als ik dit of dat niet had gezegd of als mijn vriend niet gehoord had hoe ze over hem dachten had het niet zo gelopen..

2 jaar geleden

Sorry meid, maar GA WEG! Is hij helemaal gek geworden dit gedrag te vertonen en je moeder zo te mishandelen. Wie weet wat hij doet mocht hij eens een woede aanval krijgen hij valt jou aan? Sorry maar ik gun iedereen een vader maar ik zou goed nadenken, hij wilt zijn kind al niet en dan zulk gedrag? Succes lieve schat.

2 jaar geleden

Zo snel mogelijk weg wezen! 🚩🚩🚩 Heeft hij de ongeboren vrucht al erkend? Want als ik jou was zou ik de mogelijkheden onderzoeken om hem het kind niet te laten erkennen. Als hij dit bij je moeder doet, wil ik niet weten wat hij gaat doen als jullie kindje een peuter is en dingen kapot maakt, de hele dag huilt en gilt en hij z’n agressie niet kan beheersen. Kies voor jezelf en je kindje! Dat is oprecht de enige goede keuze die je nu kan maken. Je moet hier echt weg wezen!

2 jaar geleden

Serieusly?!?! Je weet toch perfect wat je ermee aan moet? Hem links laten liggen! Nu moet je je nog niet schuldig voelen en kan je de juiste beslissing nemen maar als je blijft en je kind in die situatie's of al gewoon in zijn omgeving gaat houden, ja sorry dan moet je je schuldig beginnen voelen. Dus neem nu de juiste kordate stappen. Hoe ver moet het komen voor het doordringt? Zelf na dit voorval ben je in nog in twijfel?!?!

2 jaar geleden

Ik denk dat je heel goed weet wat je te doen staat. Dat hoef ik jou echt niet te vertellen. Lijkt misschien de moeilijkste weg, maar dat is het uiteindelijk niet.

2 jaar geleden

Weg daar PER DIRECT! En dit doe je niet voor je zelf of je moeder maar voor je kind. Je bent op dit moment kwetsbaar en wetende waartoe hij is staat is lijkt me geen gezonde situatie. Omdat je vaak negatief over je ouders heb gesproken maakt nog niet goed dat hij je moeder zo toetakelt. Ik denk dat je van hier boven enorm veel red flags gekregen heb maar dat je ze negeert?

2 jaar geleden

Wtf.......... major 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩. Oké mijn moeder is soms ook een zeur.. maar ja ze is mijn moeder. Maar mishandeling is nooit oké! Die gast is helemaal psycho man. Weg wezen nu!