13 Reacties

茅茅n jaar geleden

Wat naar voor je zeg! Er zijn veel topics hierover. Kijk ook vooral in de groep miskraam. Bij mij heb ik 12 dagen gebloed, maar geen kramp oid. Ik ben daarna gelijk weer zwanger geraakt en ben nu inmiddels 12 weken zwanger. Ik ben dus tussendoor niet meer ongesteld geweest.

茅茅n jaar geleden

Wat naar. Sterkte. 馃専 Ik bloedde 7 dagen en zonder heftige pijn, alleen 2x kleine krampjes. Daarna schoon verklaard en precies 2 weken na mijn miskraam een positieve ovulatie test. Ben nu in ronde 6, helaas nog niet zwanger. Mijn 3 menstruaties na de miskraam waren best heftig maar dat was volgens de gynaecoloog normaal. Mijn cyclus was direct na de miskraam weer 29 dagen.

茅茅n jaar geleden

Ik hoefde niet te herstellen. Gewoon gezien als een ongesteldheid. En volgende maand weer geprobeerd.

茅茅n jaar geleden

Wat vreselijk. Ik heb eind 2020 een miskraam gehad na 9 weken zwangerschap. Het bloeden en verliezen van stolsels duurde bij mij 4/5 weken. Wij hebben bewust gewacht met het weer proberen zwanger worden. Omdat bij ons de inpakt van de miskraam heel groot was. Nu anderhalf jaar later genieten we enorm van onze docht van 7 weken oud. Nadat het bloeden gestopt is ben je weer vruchtbaar. Heel veel sterkte! Hopelijk heb je snel weer goed nieuws in je handen .

茅茅n jaar geleden

Ok茅 bedankt allemaal vind het toch bemoedigende reacties. Wereld stort wel even in maar zo te lezen komt het daarna bij de meeste al snel goed. Bedankt voor de tip ik was al aan het zoeken naar die groep miskraam maar kon hem zo even niet vinden. Wel fijn om wat herkenbare dingen terug te lezen en het gevoel dat ik niet de enige ben..馃ス

茅茅n jaar geleden

Reactie op Nine A

Ok茅 bedankt allemaal vind het toch bemoedigende reacties. Wereld stort wel ...
Je bent zeker niet de enige. Dit gebeurt zoveel vrouwen, meer vrouwen dan ik eerst zelf dacht. Het is vreselijk om mee te maken en geef jezelf alsjeblieft alle tijd die je nodig hebt. Geef jezelf de tijd om te rouwen, het is heel heftig en dat is begrijpelijk. Denk goed aan jezelf 馃グ

茅茅n jaar geleden

Je bent zeker niet de enige. Dit gebeurt zoveel vrouwen, meer vrouwen dan i ...
Lief dankjewel ga ik doen鉂わ笍 Ja dat zie ik nu ook alleen om mij heen heb ik de ene zwangerschapsaankondiging na de ander en dan is het ja door de pil heen of ik was zo zwanger dan denk ik jemig wat doe ik mis. Doe al anderhalf jaar m鈥檔 best en er gebeurt niks. Maar het is nou eenmaal de natuur. Hard duimen voor iedereen die graag moeder wenst te worden dat het ons allemaal gegund word馃檹馃徎

茅茅n jaar geleden

Reactie op kvinne

Wat naar voor je zeg! Er zijn veel topics hierover. Kijk ook vooral in de g ...
Wat fijn gefeliciteerd zeg馃挀馃挮

茅茅n jaar geleden

Reactie op Nine A

Lief dankjewel ga ik doen鉂わ笍 Ja dat zie ik nu ook alleen om mij heen heb ik ...
Het is heel herkenbaar. Ik was na 18 rondes zwanger van mijn zoon. De 2de zwangerschap duurde 10 rondes maar werd een miskraam. Zit nu alweer in ronde 6 met meer vragen dan ooit. Overal waar ik kijk of lees is er iemand wel zwanger en ookal gun ik het hun, gun ik het mezelf natuurlijk ook. Toen ik jonger was dacht ik er vrij makkelijk over maar nu zie ik dat het eigenlijk niet zo vanzelfsprekend is voor veel vrouwen.

茅茅n jaar geleden

Het is heel herkenbaar. Ik was na 18 rondes zwanger van mijn zoon. De 2de z ...
Precies dat ook hoor ik toch ook best wel veel om me heen dat het moeilijk gaat of misgaat het lijkt wel of dit nu veel meer aan de orde is dan zoveel jaar geleden. Heel heftig inderdaad slik je ook hormonen of doe je een ander traject?

茅茅n jaar geleden

Sterkte! 鉂わ笍 Ik heb veel kramp gehad, bloed verloren en tot 4/5 weken daarna gebloed. Lichamelijk kwam m鈥檔 cyclus na een maand weer op gang. Geestelijk ben ik er langer mee bezig geweest. Heb een traject gelopen bij een miskraamcoach omdat het echt niet ging. Na 8 maanden opnieuw zwanger geraakt. Vandaag 18 weken zwanger van ons dochtertje 馃挅.

茅茅n jaar geleden

Reactie op Lisette3103

Sterkte! 鉂わ笍 Ik heb veel kramp gehad, bloed verloren en tot 4/5 weken daar ...
Wauw veel meegemaakt bijzonder dat je na alles een wondertje bij je draagt鉂わ笍

茅茅n jaar geleden

Reactie op Nine A

Precies dat ook hoor ik toch ook best wel veel om me heen dat het moeilijk ...
Ik slik wel vitaminen. Ik zit niet in traject, omdat ik overgewicht heb word je vaak geweigerd. Ook ben ik nog geen jaar bezig dus moet ik doorgaan.