6 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb hetzelfde meegemaakt. 13 juli miskraam gehad en pas eind oktober was alle hcg uit mijn bloed. Heel veel last van gehad en ziek van geweest, buikpijn etc. Het leek een begin zonder einde.. heel veel sterkte!

4 jaar geleden

Ik heb in mei een miskraam gehad en daarna bij vervolg afspraken bleef mijn hcg ook iets hoger en dat kwam ook door de baarmoederslijmvlies bleek op de echo. Ze vertelde dat dit evt met de volgende menstruatie mee uit zou komen, helaas gebeurde dit niet en heb ik in juli alsnog een curettage moeten ondergaan.

4 jaar geleden

Ik heb hetzelfde meegemaakt. 13 juli miskraam gehad en pas eind oktober was ...
Zo lang 😳😳, dat heeft dus maanden geduurt. Hebben ze daar nog iets aan gedaan of moest het vanzelf minder worden?

4 jaar geleden

Reactie op FaChaSaf

Ik heb in mei een miskraam gehad en daarna bij vervolg afspraken bleef mijn ...
Ik hoop het niet. Lijkt me zo verschrikkelijk. Ik vindt het zo moeilijk om haar dan overdragen aan het medisch personeel. Tot nu toe ben ik overal bij geweest. Zo moeilijk om haar dan alleen te laten gaan.

4 jaar geleden

Reactie op Nijntje 2020

Zo lang 😳😳, dat heeft dus maanden geduurt. Hebben ze daar nog iets aan ge ...
Ze hielden een afwachtend beleid in het ziekenhuis tenzij de klachten dusdanig zouden verergeren dat het niet meer dragelijk was. Dus moest in het begin om de dag prikken een paar weken lang en langzaam afbouwen na uiteindelijk 1x per week prikken

4 jaar geleden

Vandaag is er weer bloedgeprikt. De waardes waren gelukkig nu al gehalveerd. We zijn dus klaar, medisch is het nu afgesloten. Nu vooral geestelijk en emotioneel nog.