8 Reacties

3 jaar geleden

Wat rot! Ik hoop dat het snel raak is voor jullie 🍀 Ik ben na een vroege miskraam de maand erna gelijk weer zwanger geraakt. Dus het zou kunnen. Ik testte heel vroeg, omdat ik het eigenlijk al wist en bevestiging wilde hebben. Maar zou, als je kan wachten, nog even wachten tot je NOD. Heb je al negatief getest, zodat je weet dat het geen rest(je) hcg is van de miskraam?

3 jaar geleden

Na miskraam pas na 58 dagen weer opnieuw ongesteld geworden

3 jaar geleden

Reactie op Roosje30

Na miskraam pas na 58 dagen weer opnieuw ongesteld geworden
Wat vervelend voor je en verdrietig dat je een miskraam hebt gehad 🍀 Hier ben ik ook een beetje bang voor. Ik heb 22 maart een spontane miskraam gehad met 5+3. Op 8 april controle echo gehad. Alles ‘schoon’, maar nog geen tekenen dat mijn cyclus weer op gang kwam. Tot op heden blijven ovulatietesten ook erg negatief, zit nu op cyclusdag 24. Elke dag duurt me echt te lang. Hoe ging het bij jou verder? Daarna wel weer een regelmatige cyclus? Of heeft ook dat lang geduurd? @TS, ik duim voor je! Zou wel heel leuk zijn natuurlijk, spannend!

3 jaar geleden

Reactie op Babynr5

Wat rot! Ik hoop dat het snel raak is voor jullie 🍀 Ik ben na een vroege m ...
Ja dat heb ik al gedaan, ong 1.5 week geleden!

3 jaar geleden

Reactie op Roosje30

Na miskraam pas na 58 dagen weer opnieuw ongesteld geworden
Zo, dat is lang zeg! Hoe heb je al die tijd gewacht?

3 jaar geleden

Hey! Allereerst; sterkte! Zelf heb ik na mijn vroege miskraam een cyclus van 45 dagen gehad, normaal 28 ;-). Tussendoor heb ik wel af en toe een zwangerschapstest gedaan, om te kijken of ik niet ondertussen inderdaad zwanger was waardoor mijn menstruatie niet kwam. Maar afgelopen maandag kreeg ik rood bloedverlies met 'slijm'. Weinig stolsels, heel weinig verlies. Vanmorgen is het ook weer gestopt na drie dagen, dus of ik het een echte menstruatie vond; niet echt eigenlijk. Hopelijk is alles snel weer in orde bij je!

3 jaar geleden

Ik heb 1 februari een curettage gehad na een miskraam op 7 weken. 16maart na controle bleek mijn cyclus nog niet op gang te zijn, na bloedcontrole lag die zowat stil. Ik moest nog een maandje geduld hebben van mijn gynaecoloog en anders terug op controle. Nu heb ik een week geleden terug een kleine bloeding gehad. Het begon met doorzichtig lichtroze verlies, dan ongeveer een dag niks en dan terug een klein beetje rood bloedverlies. Dan weer een dag niks en dan terug een klein beetje rood bloedverlies. Er zat precies ook wat bruin verlies bij op het laatste. Zou dit nu mijn eerste menstruatie zijn? Ik ben altijd heel erg regelmatig geweest, zowel toen ik de pil nam als toen ik een jaar geleden stopte met de pil. Maar nu kan ik dit niet echt vergelijken met mijn vorige menstruatie... Of zou het terug het begin van een vroege zwangerschap zijn? Ik ben de afgelopen week ook terug heel moe en neerslachtig. Ook heb ik meer last van acne... Mijn lichaam, Pff, ik weet niet meer wat ik moet denken...help.