264 Reacties

2 jaar geleden

Ben je nu wel of niet aan de pil? Als je aan de pil bent en je slikt deze trouw heb je geen eisprong. Waarom de morningafterpil en niet gewoon verder slikken met de pil? Afwachten maar!

2 jaar geleden

Indd zoals hieronder ook gezegd met pil heb je geen eisprong Waarom heb je die de volgende ochtend niet genomen? Maar morning after Het maakt echt niet uit of sperma hele nacht in je zit of dat je gelijk naar de wc gaat er hoeft maar 1 goeie zwemmer tussen te zitten

2 jaar geleden

Kans dat je zwanger bent is bijna niet. Als je de pil slikt heb je geen eisprong. Het verbaasd mij dat je schrijft niet bewust bezig te zijn met zwanger worden want pas 1,5 maand bij elkaar, maar hoezo weet je dan precies wanneer je eisprong zou zijn? Toen ik aan de pil zat was ik daar nooit mee bezig. Je weet tenslotte einde van de strip dat je ongesteld wordt? En kwa temperatuur weet je ook wat je normaal hebt? Hoezo temperatuur je dan precies? En daarbij, waarom maak je je nu druk om iets wat helemaal nog niet aan de orde is? Waarschijnlijk praat je jezelf die symptomen aan... je moet 5 juni pas ongesteld worden. Zou het afwachten en jezelf niet nu al gek maken over iets wat er waarschijnlijk helemaal niet gaat zijn. Moet je verdomd veel geluk hebben als je én de pil slikt én een een MA hebt genomen.

2 jaar geleden

Ik snap niet waarom je de pil die ochtend niet hebt genomen? Als je altijd de pil netjes hebt geslikt is er geen eisprong zoals de reacties boven mij al zeggen.

2 jaar geleden

Geen idee wanneer mijn eisprong is of temperatuur of iets dergelijks. Maar wel ervaring dat als je de pil vergeet en je eisprong al is geweest de morning-afterpil geen effect heeft. We hebben nu namelijk een prachtig dochtertje🥰

2 jaar geleden

Waarom de pil niet genomen in de ochtend? En al ga je na de daad naar de wc de schade is al aangericht.

2 jaar geleden

Waarom de pil niet genomen in de ochtend? En al ga je na de daad naar de wc ...
En hoe weet je dat hij super vruchtbaar is? Al na 1,5 maand ook 🙈🙈

2 jaar geleden

Je zegt dat je je eisprong toen had? Maar als je de pil slikt heb je geen eisprong. Ik denk dat de kans heel klein tot bijna niet is dat je zwanger bent.

2 jaar geleden

34,8 is geen normale temperatuur...

2 jaar geleden

34,8? En je loopt nog rond? En ik zie dat je in je profiel al hebt gezet dat je 2 weken zwanger bent? Pil niet gepakt de volgende ochtend maar wel morning-afterpil? Zo veel vragen 😂

2 jaar geleden

Het klinkt alsof je heel graag zwanger wil zijjn. Als je een kinderwens hebt, bespreek die dan met je partner. Zelf rommelen met de pil en morning after, is niet handig. Want ik begrijp onvoldoende waarom je een morning after pil nodig hebt als je mega voorzichtig bent met de pil.

2 jaar geleden

Ook geef je aan dat je voorzichtig bent, een foutje hebt gemaakt, terwijl je bewust je pil niet hebt genomen. Nee ik snap er niks meer van sorry.

2 jaar geleden

🤯

2 jaar geleden

Uhm je weet dat na de daad na de wc gaan totaal geen effect heeft he? Het zit dan toch al in je, dus daarmee kan je een zwangerschap niet voorkomen. Echter door de pil normaal te gebruiken wel, dus blijf dat ook gewoon doen en ga niet aanprutsen met ineens een morning after ipv de pil

2 jaar geleden

Ik snap echt niks van dit verhaal. Waarom bewust de pil niet genomen?? Waarom wel een MApil als je toch al aan de pil bent? Waarom zou het erg zijn om na de seks te blijven liggen?? En wie zegt dat je vriend super vruchtbaar is? En waarom zou je misschien zwanger zijn? Lees je bericht even opnieuw en vraag jezelf dan even af of je titel wel klopt en wat je hier nou mee wil.

2 jaar geleden

Weet niet wanneer je de morning afterpil hebt genomen maar daar kan je volgens mij ook allerlei vage symptomen van krijgen.

2 jaar geleden

Misschien onaardig maar Ik vraag me af of dit bericht serieus is 🙈

2 jaar geleden

1. Als je stipt bent met je pil heb je geen eisprong en ben je (behoudens uitzonderingen) niet zwanger. 2. Ik zou een nieuwe thermometer kopen... 3. De morning after pil was hoegenaamd niet nodig, maar die zit tjokvol progestageen dus die kan behoorlijk wat gekke klachten geven 4. Naar toilet gaan na de seks is handig om blaasontsteking proberen te vermijden, maar is 100% zinloos in het tegengaan van zwangerschappen.

2 jaar geleden

Sorry dat ik het zeg, maar ik vind dit maar een vreemd verhaal. Even mijn gedachten: Je zegt dat je vriend super vruchtbaar is, maar hoe weet je dat? Bevrucht hij iedereen die hij tegen komt? 😅 Ben je zwanger, heb je getest? Is het nou nog te vroeg voor, dus je kunt het niet weten. Het lijkt alsof je uitgaat van de symptomen die je hebt, terwijl dat ook kan wijzen op ‘gewoon ziek zijn’ of zoals ik het noem ‘slecht te pas’ zijn. Beetje ziekig, maar niet full on griep. Je zegt dat je niet ziek bent, maar hoe weet je dat? Je hebt toch symptomen van ziek zijn? + ik zie op je profiel dat je zegt dat je zegt dat je 2 weken zwanger bent. Dat weet je toch nog helemaal niet? Je loopt op de zaken vooruit. (En als je straks gewoon ongesteld wordt, noem je het dan een miskraam? Dat is namelijk niet een term om zomaar mee in het rond te gooien.) Ik denk dat je even gewoon moet afwachten tot je NOD. Misschien ben je niet zwanger, maar gewoon slecht te pas. En volgens mij is er geen NOD omdat je aan de pil bent, omdat je (zoals dames hier onder zeggen) geen eisprong hebt. En naar de wc gaan na de daad is geen anticonceptie. Komt hij in jou, dan komt hij in jou en ‘is het kwaad geschied’. Als je zo voorzichtig bent en nu nog niet klaar voor een kind (is heftig als je ook een burn-out hebt!), kan je beter een condoom gebruiken.

2 jaar geleden

Vreemd dit🙄