42 Reacties

3 jaar geleden

Rond de 4e mnd dacht ik er al wel aan, maar mijn lichaam wel een jaar rust gegeven

3 jaar geleden

Pas na 1,5 jaar kon ik eraan denken. 馃檲馃槼 heb nu dochtertje van bijna 2,5 en 35 weken zwanger.

3 jaar geleden

Moet er persoonlijk echt nog niet aan denken. Ik vind zwanger zijn en bevallen een behoorlijke aanslag op je lichaam. Ik wil eerst weer een beetje mezelf worden voordat ik aan een tweede wil beginnen. Ik denk dat ik er pas over na wil denken als mijn zoontje ouder dan 1 is. Dus er zal sowieso minimaal 2 jaar tussen de kindjes zitten, maar misschien wel 2,5 of 3.

3 jaar geleden

Not ever

3 jaar geleden

Onze dochter is 9,5 maand en ben nu 6 weken zwanger van de 2e (bewust) 馃槉

3 jaar geleden

Ja, wij dachten na 8 maanden... waarom ook niet, leuk 2 kids zo dicht op elkaar. Toen bleek het een tweeling te worden 馃ゴ. Nu 21 weken zwanger en mijn zoontje wordt deze week 1. 馃き

3 jaar geleden

Na 10 maanden denk ik al wel aan wanneer we voor een tweede willen gaan. Waarschijnlijk als de eerste ruim 1,5 is.

3 jaar geleden

Reactie op Geluksvogeltje

Ja, wij dachten na 8 maanden... waarom ook niet, leuk 2 kids zo dicht op el ...
Ja met 6 maanden had ik al de gedachten.. Maar nog niet de knoop doorgehakt.. Omdat ik HG heb gehad in mijn zwangerschap. En dit vreselijk zwaar was door verschillende ziekenhuis opnamens. En mijn hormonen die vliegen rond.. Maar nu mijn zoontje 9 maanden is willen we het binnenkort proberen. Hopelijk lukt het.. En zijn we gezegend met nog 1 wondertje. Ik ben er wel klaar voor.

3 jaar geleden

Ja met 6 maanden had ik al de gedachten.. Maar nog niet de knoop doorgehakt ...
Oeps heb perongeluk gerageerd op jou bericht hihi. Ik vond het heel leuk om te lezen dat jullie een 2ling krijgen!

3 jaar geleden

In mei komt onze eerste en daar blijft het ook bij.

3 jaar geleden

Wij zouden heel graag een tweede kindje willen! Alleen nu nog niet. Wil mijn lichaam het liefste minimaal 9-12 maanden laten herstellen van deze zwangerschap en bevalling voordat we weer gaan proberen.

3 jaar geleden

Wel aan gedacht! Maar met ons verstand het besluit genomen om te wachten tot ons dochtertje wat zelfstandiger is. Ik vind 茅茅n baby鈥檛je namelijk al best zwaar!

3 jaar geleden

No thanks voorlopig nog niet, en denk helemaal niet. Ik ben nog nooit Zo ontregeld geweest.

3 jaar geleden

Ik was pas net bevallen, toen ik al wist dat we snel een tweede wilden. Onze kindjes gaan straks 15 maand schelen. Nu 8 maanden en 13 weken zwanger.

3 jaar geleden

Hier een kindje van 4 maandjes en zou het liefst al een 2e willen . Mijn man wilt nog wachten en dat snap ik ook. mij zwangerschap en bevalling zijn allemaal heel goed gegaan en na 2 dagen al nergens meer last van.

3 jaar geleden

Ik denk er ook al over, wil met 9mndn weer beginnen. Vorige zwangerschap was heftig, bevalling des te meer en ga na mn verlof de ziektewet in. En toch, ben bang als ik eerst 100% mezelf ben dat ik dan niet weer terug wil. Zit nu in de modus van Hup, alles op een hoop en door!

VRIEND

3 jaar geleden

Mn zoontje wordt as donderdag 2 en ik ben nu 37+2 zwanger

3 jaar geleden

Reactie op 1111

No thanks voorlopig nog niet, en denk helemaal niet. Ik ben nog nooit Zo on ...
Ik voel je pijn馃槴

3 jaar geleden

Al wel aan gedacht, maar toch uitgesteld tot de kleine 1 jaar is. Voelt voor mij niet goed om nu al de aandacht te moeten verdelen, wil eerst voluit genieten van de kleine man

3 jaar geleden

Wij wisten al vrij snel dat we een tweede willen. Onze dochter is heel lief en makkelijk en ik ben goed hersteld van de bevalling. Toch wachten we tot zij minimaal 1 jaar is. We willen nog alle aandacht voor haar hebben en hebben wat persoonlijke dingen te regelen.