12 Reacties

3 jaar geleden

Hey! Ik heb 19 februari een miskraam gehad met 5 weken! En ik heb mn piek deze maand ook niet gevonden! 😢en dat ging precies t zelfde als jij nu zegt! Morgen zou me menstruatie moeten starten.... heb vandaag een early test gedaan en die is negatief! Dus denk dat het hem niet is geworden deze maand 🥺 Alhoewel ik wel vage klachten heb en bultjes op mn tepelhof!

3 jaar geleden

Hey! Ik heb 19 februari een miskraam gehad met 5 weken! En ik heb mn piek ...
Oh wat toevallig zeg dat het bij jou ook zo ging! Ja ik merk dat ik het zo lastig vind dat ik niet weet hoe m’n cyclus nu loopt. M’n man zegt gewoon; Ja dan heb je hem gemist haha! Wat vreemd dat je inderdaad wel vage klachten hebt maar een negatieve test. Misschien dat je ei toch later was en er nog hoop is?

3 jaar geleden

Hey! Ik heb 19 februari een miskraam gehad met 5 weken! En ik heb mn piek ...
Ik dacht ook mijn ovulatie gemist te hebben. Maar ik teste op dag 28 na mijn miskraam positief met de ovulatietest.. Dus hij kan ook erg laat zijn.

3 jaar geleden

Oh wat toevallig zeg dat het bij jou ook zo ging! Ja ik merk dat ik het zo ...
Dat vind ik ook heel vervelend! Je gaat zo twijfelen aan alles... haha mannen zijn daar iets makkelijker in 😝 Ja wie weet , of gewoon hormonen die er nog uit komen echt geen idee! Probeer het los te laten maar stiekem ben ik er nog meer mee bezig als van te voren *Zucht*

3 jaar geleden

Ik dacht ook mijn ovulatie gemist te hebben. Maar ik teste op dag 28 na mij ...
Oh echt ja ik ben nu al een tijd gestopt met ovu testen omdat ik ging denken dar ze vals waren anders.... weet het gewoon allemaal niet 🙊 maar nu testen heeft denk geen zin meer ?

3 jaar geleden

Oh echt ja ik ben nu al een tijd gestopt met ovu testen omdat ik ging denke ...
Geen idee of het nog zin heeft haha. Ik gebruikte die van clear blue, deed er één om de dag vanaf dag 15 😅 ook niet zo handig eigenlijk, daardoor dacht ik op den duur ook; deze keer zal ie wel heel vroeg al zijn geweest.

3 jaar geleden

Na een miskraam kan het echt even ontregeld zijn. Bij mij ook na de eerste veel later eisprong gehad en na de 2e zelfs ook een maand overgeslagen volgens mij. Ongesteldheid kwam ook meer dan een week later. Ik zou de ovulatietesten even laten liggen deze ronde, zonde.... Geef je lichaam even de tijd om te herstellen. Ondertussen kan je natuurlijk gewoon aan de bak 😉 en wie weet heb je dan toch geluk!

3 jaar geleden

Dankjewel voor jullie reacties! Ik probeer het inderdaad ook maar eventjes los te laten maar merk dat ik het super lastig vind dat ik er geen controle over heb 🙈🙈

3 jaar geleden

Dankjewel voor jullie reacties! Ik probeer het inderdaad ook maar eventjes ...
Zo herkenbaar. Heb gister een miskraam gehad en vind vooral het niet hebben van controle erg vervelend. Het is wel logisch dat je cyclus nog helemaal is wat het was. Hopelijk herstelt dat snel weer.

3 jaar geleden

Reactie op Swiebertje

Zo herkenbaar. Heb gister een miskraam gehad en vind vooral het niet hebben ...
Ah wat super balen zeg, sterkte! Ja je hebt er gewoon geen controle over en vooral dat vind ik lastig. En daarnaast ook het idee ‘stel dat het nu raak is en ik drink wat borrels tussendoor omdat ik het niet weet’ Hopelijk mogen we allemaal snel weer ‘in control’ zijn. ☘️

3 jaar geleden

Ah wat super balen zeg, sterkte! Ja je hebt er gewoon geen controle over ...
Dat is inderdaad een lastige balans. Ons eerste kindje is niet vanzelf gekomen, maar ik was destijds best wel streng voor mezelf. Dat hield ik zolang uiteindelijk niet vol, dus nam ik toch rond mijn menstruatie af en toe een wijntje of we bestelden sushi. Doe vooral waar je je goed bij voelt, het is zonde als het zwanger worden een lijdensweg wordt.

3 jaar geleden

Zit mezelf helemaal gek te maken, heb elke keer steekjes in m’n baarmoeder en een opgeblazen buik. Vaker plassen, honger, noem het maar op 😂. Wat duren de dagen toch lang als je geen idee hebt wat er met je lijf gebeurd haha