6 Reacties

2 maanden geleden

Ben je pas met CD23 begonnen? Dat is inderdaad laat. Te laat gezien gemiddeld gezien de ovulatie rond CD14 plaatsvindt. Ik zou je menstruatie afwachten en je volgende cyclus starten met testen op CD10 bijvoorbeeld. Overigens zijn schommelingen normaal. Testen hoeven ook niet op of af te lopen. Het gaat erom dat de teststreep even donker of donkerder is, dan de controle streep. Dit staat ook uitgelegd in de bijsluiter. Lees deze goed (als je dat nog niet gedaan hebt). Misschien heb je ook iets aan dit artikel: https://wij.nl/zwanger-worden/vruchtbaarheid/ovulatietest/. Succes.

2 maanden geleden

Schommelingen zijn heel normaal. Je piek kan er bijna zijn en dan afzakken naar beneden, en 2 dagen later ineens wel een piek zijn. Wel ben je echt véel te laat begonnen op CD23. Als je een normale cyclus hebt is je piek rond CD14/15. Ik zou beginnen met testen op CD10, en dan elke dag. Als je testen donkerder worden, 2 keer per dag testen dus smorgens en savonds. Zo mis je je piek sowieso niet. Hier ene voorbeeldje van mij hoe snel het ineens een piek kan worden.

2 maanden geleden

Hartstikke bedankt voor jullie reacties! Ja ik had de testen pas te laat besteld stom… En mijn cyclus is sowieso langer dan gemiddeld, laatste maanden rond 35 dagen… Dus ik dacht misschien komt er toch nog wat uit na CD23. Maar bedankt voor jullie reactie, heel duidelijk. Ik ga het gewoon na deze cyclus opnieuw proberen en hoop dat ik mijn eisprong eerder deze maand heb gehad al.

2 maanden geleden

Reactie op tess1771

Hartstikke bedankt voor jullie reacties! Ja ik had de testen pas te laat be ...
Als je cyclus normaal 35 dagen is zou je rond dag 20 je piek hebben denk ik 😊

2 maanden geleden

Reactie op babytoetie

Schommelingen zijn heel normaal. Je piek kan er bijna zijn en dan afzakken ...
Mag ik vragen wat voor programma of testen dit zijn die je gebruikt?

2 maanden geleden

Reactie op Pm

Mag ik vragen wat voor programma of testen dit zijn die je gebruikt?
Ik gebruik de testen van easy@home met de premom app!