11 Reacties

2 jaar geleden

Dit betekend dat ie negatief is. Op t moment dat de beide lijntjes even donder zijn (of de test streep donderder) dan pas is ie positief!

2 jaar geleden

Hoi hoi, Deze ovulatietest is negatief. de ovulatie testen geven altijd een lijntje omdat het hormoon altijd in de urine zit. Vlak voor je eisprong krijg je een positieve ovulatie test. Het beste is om elke dag rond hetzelfde tijdstip te testen. En het liefst na 10 uur smorgens. De test is positief als de lijntjes minimaal even donker zijn of zelfs donkerder dan de controle lijn. Als dat zo is. Heb je je eisprong binnen 24 tot 48 uur. Dus op het moment dat je een positieve test in handen hebt. Die dag gezellig maken! Dan heb je de meeste kans op een bevruchting! Maar de dagen ervoor en ernaar kan het ook nog raak zijn hoor😊 Succes 🍀

2 jaar geleden

Lees even de gebruiksaanwijzing 😉😉

2 jaar geleden

Dit zijn positieve testen

2 jaar geleden

Heb je je ovulatie inmiddels gevonden??

2 jaar geleden

Reactie op Kris23

Hoi hoi, Deze ovulatietest is negatief. de ovulatie testen geven altijd ee ...
Hi! Ik heb ook even een vraagje, volgens de Maya app moet ik nu in m'n vruchtbare periode zitten.. Ik heb gisteren en vandaag een ovulatie test gedaan en beide zijn wit wit.. Vandaag wel slijmerige afscheiding gehad, daardoor dacht ik dat ik wel een licht streepje zou hebben 😅 Moet ik gewoon door testen of een dagje wachten?

2 jaar geleden

Reactie op Musje3

Hi! Ik heb ook even een vraagje, volgens de Maya app moet ik nu in m'n vruc ...
Nee gewoon door testen! Elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip. Als je een dag overslaat kan het zijn dat je je piek mist. Succes🍀

2 jaar geleden

De ovulatie testen zijn betrouwbaarder dan de apps die op basis van cyclus vruchtbare periode berekenen, gewoon blijven doortesten dus.

2 jaar geleden

Reactie op Kris23

Nee gewoon door testen! Elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip. Als je een ...
Grrr zojuist weer getest, op hetzelfde tijdstip weer en nog steeds wit wit! 😏 Bedankt voor je reactie!

2 jaar geleden

Reactie op Musje3

Grrr zojuist weer getest, op hetzelfde tijdstip weer en nog steeds wit wit! ...
Ik snap je frustratie maar hij kan ook echt nog komen. En ondanks dat je test vandaag wit is. Kan je je piek zomaar morgen hebben. Dit zegt niks. Hopelijk vind je hem snel!

2 jaar geleden

We gaan het zien! Ik hoop het!! 🍀