16 Reacties

3 jaar geleden

Cold turkey al je spul weggooien en kappen ermee. Is enige wat m’n zus hielp. Ze rookte al 15 jaar non stop pakketje per dag. Zoek hulp bij je verloskundige/ huisarts.

3 jaar geleden

En je zal je een paar dagen even slecht voelen hoofdpijn en al maar daarna is het ook klaar. Het hele minderen of een trekje van een sigaret nemen gaat niet werken. Je blijft in die verleiding. Doe het voor de gezondheid van je kleine, you got this.

3 jaar geleden

Cold turkey in ene gestopt na 17 jaar roken 🙈 onze dochter is nu bijna 6 maanden en ben nog steeds gestopt 🙂 jij kan het ook!!

3 jaar geleden

Me vorige zwangerschap 5 maanden gestopt toen kwam de zomer en rookte ik 3 peukie over heel de dag ze zegge dat stress erger is als dat je affetoe je peukie rookt.. als je het wel echt minimaal houdt ik ben nu 4 weken en rook er ook max 3 over heel de dag maar ga zeker proberen te stoppen als dat lukt met niet veel stress maar ik ken mezelf 😁🙈

3 jaar geleden

Reactie op Mini-mouse

Me vorige zwangerschap 5 maanden gestopt toen kwam de zomer en rookte ik 3 ...
Als je denk ik wel roken neem een lolly meschien help het 🙈

3 jaar geleden

Vanaf de dag dat ik wist dat ik zwanger was (1 januari) gelijk gestopt. Ben nu wel echt nachten slecht aan het slapen... nou helpt de afkickverschijnselen van de koffie ook niet mee. Misschien een laatste sigaret bewust opsteken! Het valt mij ondanks dat ik een pakje per dag rookte nog mee. Je kan het!🙏

3 jaar geleden

Reactie op Mini-mouse

Me vorige zwangerschap 5 maanden gestopt toen kwam de zomer en rookte ik 3 ...
Het is een misverstand dat stress van stoppen erger is dan roken voor je baby. Stoppen met roken is altijd beter dan doorroken. Zelfs wanneer je veel stress hebt van het stoppen. De slechte stoffen in sigaretten zijn gevaarlijk voor jouw baby.

3 jaar geleden

Ik heb in Oktober accupunctuur gedaan en dit heeft mij heel erg geholpen bij het stoppen met roken. Het neemt de trek in de sigaret weg en je heb veel minder last van de afkickverschijnselen!

3 jaar geleden

Ik ben in eerste instantie overgestapt op een e-smoker maar al snel vergat ik deze of gebruikte ik m niet meer dus toen was ik overal vanaf😅

3 jaar geleden

Het is een misverstand dat stress van stoppen erger is dan roken voor je b ...
Ieder z'n ding vroeger was het de normaalste zaak dat ieder rookt zelfs waar kinderen bij zijn en die mensen zijn 100 geworden tegenwoordig is alles slecht in de ogen van een mens en je ziet hoe de wereld vergaat roken is niet goed stress ook niet dus hoe kan je t beste in evenwicht blijven 🤷‍♀️

3 jaar geleden

Reactie op Mini-mouse

Ieder z'n ding vroeger was het de normaalste zaak dat ieder rookt zelfs waa ...
Ja en vroeger was wiegendood ook de normaalste zaak. De aantallen zijn sinds vroeger enorm gedaald, waarom zou dat nou zijn? Zo iets heet onderzoek. Er zijn nieuwe onderzoeken geweest met nieuwe bewijzen waaruit blijkt dat roken veel erger is dan ze dachten. Vroeger hadden ze niet de technologie die we nu hebben om dit te achterhalen. Grappig hoe je alleen het deel gelooft wat in jouw situatie goed uitkomt. Ieder z’n ding, en als jij wil roken doe dat, maar informeer andere niet verkeerd en hou jezelf niet voor de gek..

3 jaar geleden

Ja en vroeger was wiegendood ook de normaalste zaak. De aantallen zijn sind ...
Het enige wat ik doe is mijn kant van t verhaal vertellen hoe ik het ervaar dat is toch wat ze vraagt?en ieder zijn ding gelukkig zijn we niet allemaal t zelfde..

3 jaar geleden

Ja en vroeger was wiegendood ook de normaalste zaak. De aantallen zijn sind ...
Pstt pas maar op met dit soort vragen. De moeder mafia is nog al snel op teentjes getrapt als je ook maar iets doet wat niet mag 😉

3 jaar geleden

Reactie op Mvullers

Pstt pas maar op met dit soort vragen. De moeder mafia is nog al snel op te ...
Zeg dat wel.. 🤦‍♀️

3 jaar geleden

Ik ben heel onverwacht zwanger geworden en kwam daar vier a vijf weken ver pas achter. Op dat moment rookte ik nog "gewoon" 10 sigaretten op een dag. Nadat ik de positieve test heb gezien heb ik in paniek nog twee sigaretten gerookt. Daarna mijn pakje onder de kraan gehouden en weggegooid. De aandrang was zeker niet meteen weg, maar de wetenschap dat er een kindje in mij groeide maakte het makkelijker toch niet te gaan roken. Verder heb ik vaak de telefoon gepakt om even met iemand te kletsen als ik er moeite mee had. Nu iets meer dan 40 dagen verder en ik heb eigenlijk nergens last meer van. De eerste week is even door bijten, maar het is het zeker waard!