17 Reacties

2 jaar geleden

Ik vind dat ze mooi oplopen. Niet iedereen heeft knaltesten. Stop met testen en bel een verloskundige. Streep is streep.

2 jaar geleden

Traag oplopende testen kan een voorteken zijn dat er iets niet goed zit. Het enige wat je zekerheid kan geven zijn 2 bloednames, met 48h tussen. Het lijkt mij ook dat ze op die lange tijd duidelijker hadden moeten worden. Maar nogmaals, oplopende testen is geen indicatie van de valabiliteit van de zwangerschap. Ik wens je veel succes ❤️

2 jaar geleden

Dit lijkt wel alsof ik het schreef in oktober. Ik had precies hetzelfde na ICSI! Maar je testen lopen goed op. Tip: koop een clearblue met weken indicator. Die heeft bij mij alle twijfels weg genomen waarna ik de verloskundigepraktijk kon bellen (ben inmiddels 36wk). Veel geluk!❤

2 jaar geleden

Ik vind je testen prachtig oplopen hoor meid! Van harte gefeliciteerd!

2 jaar geleden

Zou me hier geen zorgen over maken hoor, ik vind ze netjes oplopen. Stoppen met testen want zo word je echt alleen maar onzeker. Heb je al contact opgenomen met een verloskundige ?

2 jaar geleden

De testen lopen prima op! Zo zagen ze er van mij uit en ik testte ook om de dag. Morhen 39 weken zwanger.

2 jaar geleden

Reactie op Janine van Weert

Zou me hier geen zorgen over maken hoor, ik vind ze netjes oplopen. Stoppen ...
Ik vind ze nog zo licht terwijl ik bij anderen al zulke knaltesten zie rond zoveel dpo.. Ik mag de 28e naar de gynaecoloog en daarna al gelijk intake icm termijnecho bij verloskundige ingepland. Nog 3 weken ongeduldig wachten.

2 jaar geleden

Reactie op Veli

Ik vind ze nog zo licht terwijl ik bij anderen al zulke knaltesten zie rond ...
Ik had met ruim 5 weken ook geen knaltest. En toch is mijn zwangerschap gewoon goed gegaan! 😊 Gefeliciteerd met je zwangerschap en succes met wachten de komende weken! 🍀

2 jaar geleden

Reactie op Veli

Ik vind ze nog zo licht terwijl ik bij anderen al zulke knaltesten zie rond ...
Dit is echt lang niet bij iedereen zo hoor! Ik had ook geen knalstreep. Bij de 1ste niet en 2e kindje ook niet. Zolang je niet bloed en erge buikpijn heb, zit het meestal echt gewoon goed. Probeer een beetje afleiding te zoeken en te genieten van je positieve test.

2 jaar geleden

hoi Veli, ik ben het met de anderen eens. Ik heb zelf 2x gehad dat ik na Nod zo’n lichte test had zoals bij jou op foto 15, helaas bleef het daarbij en werden ze weer negatief voordat het misging. Ik vind jouw 17 test duidelijk oplopend, dus je hcg stijgt! Gefeliciteerd!

2 jaar geleden

Ik had ook geen knaltest op m'n dag na nod. Maar die dag er na een CB met weken indicator gedaan en daar stond zwanger op. Inmiddels ruim 17 weken zwanger. Ik zou wat anderen ook zeggen stoppen met testen en nu je geduld bewaren tot de eerste afspraak.

2 jaar geleden

Alle testen weggooien! Echt, stop met jezelf kwellen. Je bent zwanger! Ik werd helemaal gek want ik kreeg ook geen knalstreep. Mijn vriend heeft toen al mijn testen weggegooid. Toen kon ik het loslaten. Nu een kerngezonde zoon van bijna 9 maanden.

2 jaar geleden

Deze was op mijn NOD en ik ben inmiddels meer dan 13 weken zwanger. Ze hoeven dus echt geen knaller te zijn!

2 jaar geleden

Mijn test op NOD zag eruit zoals die van jou op 15 dpo. Ik heb nu een gezonde dochter boven liggen 😊 gefeliciteerd meid, je bent zwanger!🎉 stop met testen (hoe moeilijk dat ook is), want je maakt jezelf alleen maar zenuwachtig terwijl dat echt niet nodig is.

2 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik heb ook nooit een knaltest gehad, en nu een dochtertje van tien maanden :)

2 jaar geleden

Dit was 5 dagen na mijn NOD en ook geen knaltest inmiddels 17 weken zwanger . Laat je niet gek maken door te vaak te testen, het ziet er gewoon positief uit 💞