6 Reacties

4 jaar geleden

Ik ben 35 als ik beval en ik vind het nog een mooie leeftijd. Qua geslacht tja daar heb je geen invloed op. Kan je ermee dealen als het een jongentje zou worden? Zo niet,dan niet doen en anders mssn kijken wat er op je pad komt. Je bent zo jong als je,je voelt.

4 jaar geleden

Te oud?! Nee joh! Ik word volgende maand 36 en nu 20 wkn zwanger van de 2e. Weet ook niet of dit het laatste kindje wordt. Maar je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt! Misschien nog even de tijd geven om erover te denken.

4 jaar geleden

Hi, Ja, ergens kan ik me zeker vinden in je verhaal. Ik ben zelf 34 en moeder van 2 dochters, 1 van bijna 2 en 1 van 4 maanden. Ik heb 2 keizersnedes gehad en dat is iets wat ik echt niet nog een keer wil. Bij de laatste keer was het best een pittig herstel. Mijn man heeft zich laten steriliseren vlak nadat onze jongste dochter geboren is. Hij vond dat ik wel genoeg had gedaan en doorstaan, de schat. We hebben ook altijd gezegd '2 kindjes is voor ons prima'. Maar uiteindelijk is die hele begin fase voorbij en ging ik toch nadenken.. Zou het niet leuk zijn als?! Maar wat als het dan een jongen is, dan zit ie tussen de meiden. Ben ik inderdaad dan niet te oud?! Maar nadenken heeft voor mij geen zin want het gaat toch niet meer ;). En al zou het wel gaan dan zou de derde sowieso een keizersnede worden en dat wil ik niet meer. Ik heb me er bij neergelegd en geniet volop van onze heerlijke meiden en ons mooie gezinnetje. Het is helemaal goed zo! Maar ik snap je wel. Misschien inderdaad nog even rustig over nadenken?! Kom je vast wel samen uit.

4 jaar geleden

Bedankt voor jullie bemoedigende woorden! Jullie stellen wel gerust in een groot issue dat ik en vooral mensen me te oud zouden vinden! Op de vraag ga ik het ook ok vinden als het terug zen jongen is, ja uiteindelijk wel maar ik moet wel toegeven dat ik erg teleurgesteld zou zijn ( hoe erg dat ook klinkt :-( )

4 jaar geleden

Die teleurstelling kan ik goed begrijpen! Ik ben zelf 38 en mijn man 43. Wij gaan voor de 2e (en laatste) Oud? Ja ouder, maar oud niet! Als we zwanger worden hopen wij op een jongen. Ja kleine teleurstelling als het een meisje is, maar net zo blij. Wij gaan niet voor een 3e. Als een bevalling een keizersnede wordt laat ik mij gelijk sterriliseren. Anders doet mijn man het. Zoals ik het lees twijfel je niet zo zeer over het geslacht maar voor een 3e....ik.zou mij dan ook focussen op het wel of niet willen van een 3e en niet zozeer het geslacht.

4 jaar geleden

Nee joh niet te oud. Er zijn zat mensen die het niet lukt om zwanger te raken. Deze zouden super blij zijn als ze alsnog eentje er op de wereld mochten zetten. Ik ben nu 38 en zwanger. Heerlijk. Jong genoeg om nog heel veel liefde te kunnen delen. Houd je ook jong. Maar je moet het wel echt zien zitten. Want ik kan me ook heel goed voorstellen als men dit niet meer wil. Qua geslacht heb je niks in de hand. Is het je daar echt alleen om te doen dan zou ik nog heel goed afwegen. Succes met de overweging!