5 Reacties

2 jaar geleden

Bij een vanishing Twin kan het loskomen via een bloeding of het wordt opgenomen door het lichaam. Ikzelf ben er 1 van een vanishing twin. Mijn moeder kreeg destijds een bloeding waardoor ze dacht dat ze een miskraam had. Maar toen bleek ik er nog te zitten. Ik ben compleet gezond geboren. Ook in mijn geval waren het 2 aparte vruchtzakjes. Denk niet dat je je heel erg zorgen hoeft te maken dat je kindje iets mankeert. Vanishing twin komt best vaak voor en eigenlijk mankeert de overlevende helft nooit iets. Ik hoop dat dit je iets meer rust geeft 🌸

2 jaar geleden

Hoe komen diegenen die jou dat zeggen aan die informatie? Was oorspronkelijk ook zwanger van een tweeling. Ook een vanishing twin. Het is gewoon vette pech. Mogelijk is er met de verdwenen tweeling wel iets mis geweest maar dat zegt niks over zijn broer of zusje. Vraag die personen eens om meer uitleg en hun bronnen. Zolang dit niet medisch onderbouwd is zou ik me als ik jou was niet druk maken en lekker gaan genieten van je zwangerschap❤️

2 jaar geleden

Ik heb ook een vanishing twin gehad. Ook zonder bloedverlies gewoon opgenomen door mijn lichaam. Ik heb een gezonde zoon rondlopen van 11 jaar waar niks mis mee is. Niet teveel luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Geniet lekker van je zwangerschap!

2 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie heeft me echt goed gedaan ben een beetje opgelucht. ❤️ ik moet woensdag naar de gny dan ga ik het nogmaals vragen en krijg dan ook gelijk de nipt test spannend.

2 jaar geleden

Mijn jongste was 1 van een tweeling. Ook vanish twin.. hij is kerngezond. Nu 10+1 en helaas weer meegemaakt. Ga er vanuit dat dit kindje gewoon weer gezond is!