6 Reacties

3 jaar geleden

Misschien kun je je foto bewerken en daarop aangeven wat je precies bedoelt?

3 jaar geleden

Ik heb er echt weinig verstand van. Maar ik weet wel dat bij een embryo de celdeling z贸 verloopt, dat er zich een embryo in een vruchtzak ontwikkelt, en een placenta. Wellicht is die rand dus het beginnetje van de placenta? Maar ik denk dat je dit het beste bij he volgende afspraak even na kan vragen aan je arts, die weet er vast veel meer van.

3 jaar geleden

Ik heb het boek ' het grote wonder' van lennart nilson, met foto's van o.a. de celdeling. Doel je met je vraag op de rand om de cellen heen? In het boek noemen ze dat de eischaal. Bij jullie is die onderbroken, in mijn voorbeeld is die nog intact. En dan ga ik nu even gokken, maar ik vermoed dat die van jullie misschien beschadigd is bij de genetische test die ze hebben moeten doen om de 'gezonde' embryo te selecteren. Ik neem aan dat dat geen kwaad kan aangezien de eischaal in de baarmoeder breekt om de innesteling plaats te laten vinden. Ook daar heeft het boek een foto van, die stop ik zo in een volgende reactie. Maar he, ik ben hier niet in gespecialiseerd, dus ik kan het allemaal fout hebben!

3 jaar geleden

.

3 jaar geleden

Reactie op Elea

Ik heb er echt weinig verstand van. Maar ik weet wel dat bij een embryo de ...
Dat zou goed kunnen inderdaad! Bedankt voor je reactie 馃槉 ik ga het bij de volgende afspraak vragen en als ik het niet vergeet zal ik hier even laten weten of dit het inderdaad was. 馃憤

3 jaar geleden

Reactie op Buitenmens

Ik heb het boek ' het grote wonder' van lennart nilson, met foto's van o.a. ...
Bedankt voor je reactie! Wat handig zo een boek 馃槉 dat hapje uit de rand is inderdaad ivm genetisch onderzoek. Heb even een foto met pijltjes toegevoegd bij de rand die ik bedoel.