11 Reacties

2 maanden geleden

Hey! Ik kan me voorstellen dat dit met jouw geschiedenis heel spannend is. Goed dat je je VK al hebt gebeld! Ik heb precies hetzelfde gehad als jij, alleen rond de 7/8 weken en nog een keer rond de 9/10 weken. Beide keren 5-7 dagen lang de hele dag door wisselend lichtbruin en lichtroze verlies, zonder krampen. Hier is het vanzelf over gegaan en daarna gelukkig geen last meer gehad (inmiddels 29+1 zwanger). Het is en blijft spannend, maar hopelijk helpt mijn ervaring je iets! Dikke knuffel!

2 maanden geleden

Ik snap je heel goed! Ik heb dit alledrie mijn zwangerschappen gehad. De eerste eindigde in een miskraam en stond dus niet in verband met het bloedverlies. Daarna heb ik 2 prachtige kinderen gekregen. Alle zwangerschappen bloedverlies van bruin tot helderrood gehad. Ik duim voor jou dat dit net zo mag verlopen als mijn laatste 2 zwangerschappen.

2 maanden geleden

Reactie op sunshine_

Hey! Ik kan me voorstellen dat dit met jouw geschiedenis heel spannend is. ...
Ahw dankjewel voor je reactie! Het stelt mij iets gerust 🫶🏽

2 maanden geleden

Reactie op Warmtepomp

Ik snap je heel goed! Ik heb dit alledrie mijn zwangerschappen gehad. De ee ...
Dankjewel voor je reactie!🫶🏽

2 maanden geleden

Sorry ik heb helaas een minder goed verhaal , Dit was bij mij het begin van een miskraam . Ik had alleen bruin bij het vegen niet random in mijn onderbroek . Naar een week werd het helder rood en was het foute boel . Ik hoop dat het bij jou mee valt maar het kan 2 kanten op.

2 maanden geleden

Reactie op brendier

Sorry ik heb helaas een minder goed verhaal , Dit was bij mij het begin v ...
Pfff ja ik hoop dat het goed komt

2 maanden geleden

Ik had dit ook en dan ook echt roze gekleurd en inclusief krampen. Uiteindelijk toch een prachtige zoon gekregen ❤️ Het hoeft dus niet perse mis te gaan!🙏🏻

2 maanden geleden

Reactie op Lola400

Ik had dit ook en dan ook echt roze gekleurd en inclusief krampen. Uiteinde ...
Dankjewel voor je reactie! Ik hoop dat het goed zit🫶🏽

2 maanden geleden

Hey! Wat spannend :( Ik heb dit ook gehad van week 6 tot ruim in week 7. Heb nu een mooie dochter van 5 maanden. Ik duim voor je 🫶🏻

2 maanden geleden

Wat mooi! Heel lief dankjewel 🫶🏽

één maand geleden

Gesloten op verzoek van ts