20 Reacties

2 jaar geleden

Ohja men laatste menstruatie is 10 december gestart en heb een cyclus van netjes 23 dagen.

2 jaar geleden

Als je geen ovulatietesten hebt gedaan dan weet je niet of je een week overtijd bent. Misschien ben je nog niet overtijd. Je cyclus kan elke maand verschillen. Ik zou over een paar dagen nog eens testen als je nog niet ongesteld bent geworden. Heb je toevallig een vaccinatie gehad?

2 jaar geleden

Heb je ovulatie testen gedaan? Als de test negatief is dan is het overgeven niet van de hcg. Want dan zou je wel een streep moeten zien. Heb je indd pas de Corona vaccin gehad?

2 jaar geleden

Heb je ovulatie testen gedaan? Als de test negatief is dan is het overgeven ...
Laatste vaccin is van augustus geleden. Moet de 24ste voor mijn boosterprik gaan (als ik niet zwanger ben). Het vaccin heeft ook geen gevolgen op men menstruatie of cyclus gehad. ik heb redelijk last van mijn ovulatie, voel hem echt aankomen en heb hem echt gevoeld. Ik tik het ook aan op mijn kalender. Was ook rond de datum dat de flo app me aangaf.

2 jaar geleden

Reactie op Amoonz

Als je geen ovulatietesten hebt gedaan dan weet je niet of je een week over ...
Ik heb een vaccin gehad, in augustus. En ik voel mijn ovulatie redelijk goed en ik duid het ook altijd aan op de kalender. En het kwam overeen met de datum dat de flo app aangaf.

2 jaar geleden

Laatste vaccin is van augustus geleden. Moet de 24ste voor mijn boosterprik ...
Het Corona vaccin heeft wel degelijk te maken met een verlate of hevige menstruatie. Ik zou het even afwachten want ik vermoed dat het aan de verstoring van de cyclus kan liggen aangezien je de eisprong voelt en de test dan nu wel positief zou moeten zijn.

2 jaar geleden

Het Corona vaccin heeft wel degelijk te maken met een verlate of hevige men ...
3200x gemeld op alle vrouwen, das zo weinig dat ik me daar zelfs geen zorgen om maak. Ik stelde gewoon de vraag of laat positief testen ook nog kon. Ik hoef geen les gespeld worden over vaccins. Het kan vele redenen hebben. Ik heb namelijk vaker gehoord over laat positief testen dan deze zever.. maar wou ervaringen van hieruit weten.

2 jaar geleden

3200x gemeld op alle vrouwen, das zo weinig dat ik me daar zelfs geen zorge ...
Ik geef je ook geen lees hoor, ik ben zelf helemaal niet gevaccineerd dus heb deze ervaringen niet. Je ben een volwassen vrouw en kan zelf ook nadenken over het vaccin. 3200 van alleen de gene die melding hebben gedaan dus wie weet hoeveel er geen meldingen heeft gemaakt. Ook heb ik het al zoveel gelezen de laatste op het forum hier van vrouwen die een verlate menstruatie hebben door de vaccin. Wat betreft het positief testen na de nod kan maar de kans is heel klein, aangezien je de eisprong ook gevoeld heb. Dus dan zou de test wel positief moeten zijn onderhand. Hoe lang ben je gestopt met de pil en hoe lang ben je nu bezig?

2 jaar geleden

Ik geef je ook geen lees hoor, ik ben zelf helemaal niet gevaccineerd dus h ...
2de ronde en ik neem al jaren geen anticonceptie. Deed me meer slecht dan goed. Werd er enorm depressief van. Dus ontpillen ofzo moet ik al lang nietmeer 😅

2 jaar geleden

2de ronde en ik neem al jaren geen anticonceptie. Deed me meer slecht dan g ...
Ja dat ken ik, slik het al sinds mijn 21e ofzo al niet meer en ben nu 34. ik kreeg paniekaanvallen ervan, wat een ellende die hormonen. Ik zou het even afwachten misschien komt de positieve test nog maar je ben nog kort bezig en normaal duurt een jaar ongeveer dat een stel zwanger wordt. Ik heb de pech gehad dat bij ons het zaad van mijn vriend heel slecht was, in totaal 3 jaar bezig geweest maar de kans nihil was. Alleen icsi was van toepassing en gelukkig een zoon gekregen daarvan. Nu starten we voor onze twee icsi traject voor hopelijk een tweede kindje. Dus was betreft cyclussen en trajecten etc kan ik je een hoop van vertellen. Heb helaas genoeg gekke dingen meegemaakt. Ik hoop in ieder geval voor je dat of de test positief mag uitslaan en anders dat de menstruatie mag doorzetten zodat je niet in de onzekerheid zit en je naar de volgende ronde kan. Ik adviseer je ook ovulatie testen te gebruiken, ik voel ook altijd de eisprong en dan met de ovulatietest wist ik het zeker. Dan kan je wat gerichter seks hebben.

2 jaar geleden

Ja dat ken ik, slik het al sinds mijn 21e ofzo al niet meer en ben nu 34. i ...
Dankjewel voor het advies, maar ovulatietesten hou ik achterwegen. Anders ga ik te gefocust worden en geniet ik er niet meer van. Misschien na een paar maanden moest het niet lukken.

2 jaar geleden

Het Corona vaccin heeft wel degelijk te maken met een verlate of hevige men ...
Maar toch meestal niet maaanden later? Bij mij was het dezelfde cyclus die verstoord was.

2 jaar geleden

Reactie op Valenciana

Maar toch meestal niet maaanden later? Bij mij was het dezelfde cyclus die ...
Ik heb 7 maanden later nog steeds geen regelmatige cyclus.. kan al 16 jaar de klok gelijk zetten op mijn cyclus van 28 dagen. Nu zit het ergens tussen de 40-25

2 jaar geleden

Reactie op Pasq

Ik heb 7 maanden later nog steeds geen regelmatige cyclus.. kan al 16 jaar ...
Ja ik weet wel dat vrouwen er langdurig last van kunnen hebben, maar heb niet gehoord dat het pas na maanden optreedt zeg maar. Dat je na het vaccin eerst vier maanden een normale cyclus hebt en dan opeens niet meer. Misschien zit ik ernaast hoor, maar dat lijkt me ook niet logisch qua immuunreactie.

2 jaar geleden

Ohja men laatste menstruatie is 10 december gestart en heb een cyclus van n ...
Het is zeker mogelijk! Ik testte pas 10 dagen overtijd positief met Clearblue plus! Paar dagen daarvoor toen ik 2 dagen overtijd was dezelfde gebruikt en die was wit. Geen plus te bekennen. 10 dagen overtijd weer getest en kreeg toen een duidelijke plus! De dag daarna ook. Ik hoop dat het bij jou ook het geval is!

2 jaar geleden

Het is zeker mogelijk! Ik testte pas 10 dagen overtijd positief met Clearbl ...
Vanmorgen had ik een beetje rozig bloed bij het vegen en in men onderbroek, erna niets meer.. het wachten maakt me ongeduldig

2 jaar geleden

Ik had ook een hele regelmatige cyclus. Sinds ik het bijhield precies 28 dagen voor 1 jaar lang. De maand voor mijn zwangerschap toevallig ineens een week over tijd, terwijl ik niet eens een dag over tijd was geweest. Ook geen positieve test gehad (3x in die week getest) en alsnog ongesteld geworden. Vind het nog steeds vreemd, er was geen aanleiding (niet ziek geweest oid). Dus hier niet perse een ervaring met een positieve test na een week maar dus wel met ineens een afwijkende cyclus. Maand erna overigens zwanger dus zo kan het ook gaan;) succes hoop dat je snel toch een positieve test hebt!

2 jaar geleden

Hoi Sarah, voor je eigen gemoedsrust zou ik ervan uitgaan dat een negatieve test betekend dat je niet zwanger bent. Zou het eerst nog een poosje aan kijken, als je dan nog steeds niet menstrueert kan je nogmaals testen en even langs de ha om te kijken of er een andere oorzaak kan zijn. Dat dit veroorzaakt wordt door een vaccin van bijna een half jaar geleden is onzin, zoals je zelf ook al bedacht had.