15 Reacties

2 jaar geleden

Elke eisprong heb je 20% kans op bevruchting. Dat betekent in 80% van de gevallen geen bevruchting plaatsvindt. Zet dat af tegen het aantal Maanden dat jullie proberen en dan is het helemaal niet gek dat ondanks seks op het juiste moment een zwangerschap nog uitblijft. Probeer gewoon kalm aan door te gaan, zonder al te veel zorgen. 3 maanden is echt niet lang. Je hebt de eerste twee keren gewoon geluk gehad denk ik!

2 jaar geleden

Wat vervelend van je miskramen! Dat is heel naar. Wat betreft het zwanger worden: je hebt die twee keer een toevalstreffer gehad dat het meteen lukte. Drie maanden is niet lang, dus maak je geen zorgen dat het nog niet is gelukt. Dat is heel normaal. Misschien moet je zelf de kans opzoeken dat je zwanger raakt, dan zie je zelf ook dat drie maanden niet lang is en er geen reden is tot zorgen denk ik 😊 Ik hoop dat het snel lukt en het dan goed gaat!

2 jaar geleden

Allereerst wat ontzettend klote van je miskramen. Je hebt per ronde zo'n 17 tot 20% kans op een zwangerschap. Kortom, er is gewoon niet raak geschoten. Dat je twee keer de eerste keer zwanger was is een behoorlijke dosis geluk. Gemiddeld staat er een stuk langer voor. Binnen een jaar zijn de meeste stellen zwanger.

2 jaar geleden

Heel erg van je miskramen... maar AL 3 keer is zo super weinig. Wij zijn 2.5 jaar bezig geweest en nu pas spontaan gelukt. Gemiddeld duurt het een jaar om zwanger te worden.

2 jaar geleden

Zoals al gezegd word zwanger worden is niet vanzelf sprekend. En 3 rondes bezig is echt niks. Wat moet ik dan wel niet zeggen na 24 rondes? 😉 Lekker blijven neuken, gezond eten, niet roken, niet drinken, goed sporten, goed BMI hebben en no stress. En dan lukt het vast een keer 🤰

2 jaar geleden

Reactie op MamavanVera2022

Zoals al gezegd word zwanger worden is niet vanzelf sprekend. En 3 rondes ...
Ik hoop zo dat het voor jou deze maand lukt, het is je van harte gegund! Ik duim alvast 🍀🍀

2 jaar geleden

Misschien wat meer loslaten. Drie rondes is echt niks. Gemiddeld duurt het dus een jaar dus laat het een beetje gaan

2 jaar geleden

Reactie op UschiR

Ik hoop zo dat het voor jou deze maand lukt, het is je van harte gegund! Ik ...
Alle ingrediënten waren top, nu nog het vervolg afwachten haha! Thnx!!

2 jaar geleden

3 maanden is echt niet lang. Ik begrijp je gevoel hoor, ik was ook 2 keer meteen zwanger. Dus dan ga je er vanuit dat de volgende keer weer snel gaat, maar dat hoeft dus niet. Als je 1 jaar bezig bent dan zou ik wel aan de bel trekken, dan kán het zijn dat er iets is. Maar ik lees hier verschillende reacties dat het gemiddeld een jaar duurt, dat klopt volgens mij niet. 70% van de vrouwen is binnen 6 maanden zwanger. Maar dan moet je wel echt op de juiste dagen sex hebben. En alsnog heb je kans dat je tot die 30% behoort die dan niet zwanger is.

2 jaar geleden

Reactie op Anoniem2010

3 maanden is echt niet lang. Ik begrijp je gevoel hoor, ik was ook 2 keer m ...
90% is binnen 2 jaar zwanger. Bestaat er toch 10 procent wat er nog veel langer over doet.

2 jaar geleden

Reactie op MamavanVera2022

90% is binnen 2 jaar zwanger. Bestaat er toch 10 procent wat er nog veel la ...
Helaas wel, maar dat zul je altijd houden jammer genoeg. 😔

2 jaar geleden

Wij hebben 1 maand gebruik gemaakt van de ovulatietesten....daarna weggegooid....en gewoon lekker vaak van bil gegaan..wat we beide niet erg vonden...ronde 10 was het raak🥰

2 jaar geleden

Dank jullie wel voor jullie lieve berichten ♥️

2 jaar geleden

Ik ben al drie jaar bezig en wss 2e miskraam nu. Drie rondes is niet veel

2 jaar geleden

Het is al heel vaak hieronder gezegd maar drie maanden is niet raar. Hier nu 2 jaar bezig met 2 miskramen, de eerste keer was ik de eerste ronde zwanger, tweede zwangerschap duurde 12 rondes. Frustrerend? Ja! Maar je doet er helaas helemaal niks aan behalve gezonde keuzes maken, genoeg te bewegen en genoeg te vrijen met je partner. Dat de ovulatietesten positief uitvallen is een positief iets, je lichaam produceert een eisprong, iets wat niet voor elke vrouw zomaar gebeurd. Maar na de eisprong moeten er nog zoveel dingen correct gebeuren om een zwangerschap te creëeren. Het kan in elke fase nog fout gaan, dus veel succes en hopelijk binnenkort een positieve test.