7 Reacties

3 jaar geleden

Hey hey, zoveel dagen na NOD zou je wel positief moeten testen.. heb je misschien stress waardoor je menstruatie uitblijft? Wat vervelend die onzekerheid. Ik zou trouwens normale testen gebruiken na NOD. Misschien ff die van de kruidvat proberen, die van 2 voor 5 euro? Hoop dat je snel zekerheid krijgt. Als je wil kan je je foto uploaden dan kijken we met je mee!

3 jaar geleden

Hey hey, zoveel dagen na NOD zou je wel positief moeten testen.. heb je mis ...
Hi, ja denk zelf ook dat ik niet zwanger ben maar het blijft zo in mijn hoofd spoken omdat mijn menstruatie zo voorspelbaar is en dit zo ongebruikelijk is. Ik heb niet echt stress. Ben wel beetje gespannen en geïrriteerd maar als ik het vergelijk met periode van hevige stress (toen wel optijd menstruatie) is dit niet hetzelfde. Bedankt voor de tip van een gewone test😊 ik bleef met early testen omdat die gevoeliger zijn maar dat is dus niet altijd goed na NOD?

3 jaar geleden

Helaas zegt een regelmatige cyclus echt helemaal niets dat heb ik wel ervaren in die 3 jaar tijd dat ik bezig was. Altijd regelmatig geweest en ineens was ik een week te laat of een week te vroeg of een aantal dagen te laat of vroeg. Zelf zo dat ik nog tussentijdse bloeding heb gehad en wat lichte krampen maar toch echt niet zwanger. Je lichaam kan je echt heel erg voor de gek houden qua zwanger worden. Dus probeer het los te laten en hopelijk test je nog positief en anders zal de menstruatie wel doorkomen een deze dagen.

3 jaar geleden

Helaas zegt een regelmatige cyclus echt helemaal niets dat heb ik wel ervar ...
Ja misschien houdt mijn lichaam me inderdaad voor de gek. Gekke wezens zijn wij ook eigenlijk he..

3 jaar geleden

Reactie op Hopeful1994

Ja misschien houdt mijn lichaam me inderdaad voor de gek. Gekke wezens zijn ...
Indd heel gek. Ik zou gewoon afwachten en als de menstruatie weg blijft dan testen.

3 jaar geleden

Ik zou afwachten tot het moment dat je ongesteld zou moeten worden anders maak je jezelf gek 🙈

3 jaar geleden

Reactie op Daniella2021

Ik zou afwachten tot het moment dat je ongesteld zou moeten worden anders m ...
Dat moment was afgelopen maandag, daarom ben ik zo in de war haha