12 Reacties

2 jaar geleden

Tja meid, weet niet zo goed wat je wil horen. Je zegt zelf al, het kan wijzen op een naderende ongesteldheid, het kan ook een vroeg teken zijn van zwangerschap. Denk dat bijna alle vrouwen het hebben van gevoelige borsten wel herkennen als zwangerschapssymptoom. Hoop voor je dat het dit keer raak is, nog eventjes geduld en dan kan je een testje doen!

2 jaar geleden

Vraag of mensen dit herkennen. Wil niet perse iets horen!!!!

2 jaar geleden

Reactie op 2007

Vraag of mensen dit herkennen. Wil niet perse iets horen!!!!
Ja 🙋‍♀️🙋‍♀️ .. ik had het gevoel dat ik ongesteld moest worden.. hele erge "menstruatiekramp" maar dan wat heftiger. Wel aan beide kanten.. ook opeens misselijk en men tieten waren ook wat gevoeliger dan normaal.. ik heb 2 dagen voor ik ongesteld moest worden getest met clearblue omdat ik ook dacht ik word het niet. Als je gaat testen doe het dan met clearblue.

2 jaar geleden

Reactie op MeerieVonk

Tja meid, weet niet zo goed wat je wil horen. Je zegt zelf al, het kan wijz ...
Ik heb nooit gevoelige borsten als ik ongesteld moest worden 🤣 alleen de laatste maand wel

2 jaar geleden

Nee ik herken het niet. Zowel voor mijn menstruaties nooit pijnlijke borsten, en tijdens mijn hele zwangerschap ook niet gehad. Symptomen zijn bij iedereen anders!!

2 jaar geleden

Ik herken het! Het begon bij mij met steken in m’n linker lies, wat later een cyste van m’n eisprong bleek en pijnlijke borsten! Inmiddels bijna 33 weken zwanger ❤️

2 jaar geleden

Als je borsten al 2 weken gevoelig zijn lijkt me dit niet van een zwangerschap te komen, want dan waren ze al gevoelig voor je ovulatie... Je zal helaas moeten afwachten. Symptomen zijn ook bij iedereen anders en zeggen dus weinign

2 jaar geleden

Ik herken het niet van een beginnende zwangerschap. Ook de steken niet. Dat had ik altijd. Omdat je aangeeft dat je borsten altijd gevoelig zijn voor je menstruatie zou ik er vanuit gaan dat het nu weer zo is.

2 jaar geleden

Ik had dit ook .. Mijn borsten zij. Altijd gevoelig voor een aankomende menstruatie, maar dit was op een totaal andere manier .. ze voelden ook veel voller aan en de pijn was voornamelijk langs de zijkant :)

2 jaar geleden

Reactie op 2007

Vraag of mensen dit herkennen. Wil niet perse iets horen!!!!
Ik snap de opmerking van Meerie wel. Zelfs als mensen het herkennen zegt het niks over jou nog... zoals gezegd: bij iedereen zijn symptomen anders en zelfs je kwaaltjes als je ongesteld moet worden kunnen ineens anders zijn. Je kunt niet afgaan op herkenning van anderen helaas. Uiteraard hoop ik voor je dat het op een zwangerschap wijst, maar wil je geen valse hoop geven 😘

2 jaar geleden

Reactie op Nouckk

Ik had dit ook .. Mijn borsten zij. Altijd gevoelig voor een aankomende men ...
Ja het is heel raar maar mijn borsten zijn ook aan de zijkant voller en pijnlijker😂