43 Reacties

3 jaar geleden

Hoi, hier ook raak na de eerste poging IUI ☺️ Ben nu zooooo onzeker en bang dat het alsnog mis gaat lopen... Kan momenteel nog niet genieten van het zwanger zijn 😕 moet echt een manier zoeken om ermee om te gaan 💕 Proficiat 😍

3 jaar geleden

Goedemorgen, Vier jaar geleden 2e poging IUI zwanger geworden. Binnenkort telefonisch consult met een fertiliteitsarts...

3 jaar geleden

Reactie op LiefN

Hoi, hier ook raak na de eerste poging IUI ☺️ Ben nu zooooo onzeker en bang ...
herkenbaar! maar het is nu inderdaad hopen op het beste aangezien dit in eerste instantie een poging is om te kijken hoe je lichaam reageert op de hormoonbehandeling. extra bijzonder als dit wel werkt in 1 keer.. een vriendin van mij is net bevallen dmv IUI ook haar eerste keer gelijk raak dus hou hoop. jij ook proficiat !!

3 jaar geleden

Goedemorgen, Vier jaar geleden 2e poging IUI zwanger geworden. Binnenkort ...
spannend LELLIE! ik ga voor je duimen!

3 jaar geleden

herkenbaar! maar het is nu inderdaad hopen op het beste aangezien dit in ee ...
Klopt! We waren al 1,5 jaar aan het proberen en op andere hormoonbehandelingen reageerde mijn lichaam niet zo goed. Duimen dat het voor ons allemaal direct juist mag zitten 🥰

3 jaar geleden

Gefeliciteerd! Wij gaan deze ronde beginnen met IUI, wel zonder hormonen omdat bij ons de zaadkwaliteit waarschijnlijk de reden is van het niet zwanger worden. Was er bij jullie een reden voor iui? Of allebei gewoon ‘gezond’?

3 jaar geleden

spannend LELLIE! ik ga voor je duimen!
Bedankt! Gelukkig wel bekend met het traject. Hopelijk geen lange wachttijden ivm Corona. En jij lekker genieten van jouw zwangerschap!

3 jaar geleden

Ik ben morgen 20 weken zwanger van ons tweede meisje na de tweede IUI poging. De eerste poging met pregnyl, de tweede op eigen cyclus. De oudste is wel 'natuurlijk tot stand gekomen' en is nu bijna 15 maanden oud. Om medische redenen kregen we te horen dat we niet te lang moesten wachten met kinderen, dus daarom snel twee achter elkaar en de tweede met een beetje hulp.

3 jaar geleden

Reactie op Roosje 🍀

Gefeliciteerd! Wij gaan deze ronde beginnen met IUI, wel zonder hormonen om ...
Hoi, veel succes! Ik had cyclussen van 47-56-60 dagen, en maakte spontaan geen eisprong aan. Met medicatie werden de follikels gestimuleerd en de pregnylspuit zorgde voor een eisprong op de juiste moment. Mijn man zijn zaad is wel in orde. Niet gemakkelijk, zo’n traject. Heb er mentaal nog altijd moeite mee :)

3 jaar geleden

Reactie op Roosje 🍀

Gefeliciteerd! Wij gaan deze ronde beginnen met IUI, wel zonder hormonen om ...
het ligt aan mij heb de ziekte van crohn en gebruik medicatie en heb ook een hormoon schommelingen helaas...

3 jaar geleden

Wat geweldig, ik vindt het altijd O leuk om te lezen. Dat er echt mensen zwanger zijn geworden door iui. Ik ben nu bezig met de 4e en laatste ronde iui. Mocht het dit keer niet raak zijn beginnen we aan ivf. Maaaaaar dit vindt ik leuk om te lezen, krijg ik toch een beetje hoop van. Gefeliciteerd !

3 jaar geleden

Reactie op LiefN

Hoi, veel succes! Ik had cyclussen van 47-56-60 dagen, en maakte spontaan g ...
das een lange cyclus idd, maar 7 weekjes lees ik, spannend bijna echo met hartbewegingen??

3 jaar geleden

das een lange cyclus idd, maar 7 weekjes lees ik, spannend bijna echo met ...
Maandag de eerste echo. Zooooo spannend... Ben mezelf echt gek aant maken dat het me niet gaat lukken 🙈 echt erg, maar ik heb sinds enkele dagen niet meer het gevoel ‘zwanger’ te zijn... Geen kwaaltjes meer 😕 denk dat ik mezelf probeer te beschermen voor slecht nieuws...

3 jaar geleden

Ik volg even 😊. Wij starten in juni met een iui traject, dus vind andere dames hun verhalen erg "leuk" om te lezen! Ik ben heel bang dat het via iui ook niet (snel) lukt, en we door moeten naar ivf... Super stom, dat negatief denken maar goed 🙈. Dus verhalen van dames waarbij het wel snel raak is/was, vind ik erg fijn om te lezen.

3 jaar geleden

2 rondes iui gehad, in natuurlijke cyclus. De eerste keer was ik na 3 iui zwanger. De tweede keer na 2 iui en dit bleek een tweeling.

3 jaar geleden

Reactie op LiefN

Maandag de eerste echo. Zooooo spannend... Ben mezelf echt gek aant maken d ...
ik duim voor je, je lichaam raakt een beetje gewend aan de hormonen die door je lijf gieren. ik hoop voor je dat alles goed is gewoon 😇

3 jaar geleden

Reactie op Nora-28

2 rondes iui gehad, in natuurlijke cyclus. De eerste keer was ik na 3 iui ...
goed nieuws 😁😁 leuk om te lezen 😇

3 jaar geleden

Reactie op Babywishh

Ik volg even 😊. Wij starten in juni met een iui traject, dus vind andere d ...
spannend!!!! succes met hormonen spuiten 🤒

3 jaar geleden

spannend!!!! succes met hormonen spuiten 🤒
Haha, dankjewel. Best spannend dat... Viel het jou mee of tegen? Qua het prikken zelf en hoe je op de hormonen reageerde? Waarom hadden jullie iui?

3 jaar geleden

Wij waren ook zwanger via iui ronde 1 helaas kregen wij een miskraam. Is geen succes verhaal natuurlijk maar wel de waarheid. Wij gaan binnenkort voor ronde 2 mijn lijf is nog steeds herstellende. Geniet van je zwangerschap.