7 Reacties

2 maanden geleden

Kindje moet nog geboren worden maar wij hebben dit aangeschaft: - tweede camera babyfoon - tweede base voor in de auto - tweede Tripp Trapp - seizoensadequate kleertjes - nieuwe spenen voor op de flesjes Verder volgens mij niets.

2 maanden geleden

Een meerijd plankje voor op de kinderwagen voor de oudste. Zodat we geen extra kinderwagen of duo wagen hoefde aan te schaffen

2 maanden geleden

Duowagen en tweede ledikant veel gebruikt. Wipstoel ook (hadden we bij de eerste niet).

2 maanden geleden

Hier moet de tweede nog komen, maar tot nu toe/wat we nog gaan aanschaffen: - uitbreiding kinderwagen zodat het een duowagen wordt - nieuwe spenen flessen - tweede babyfoon - tweede tripptrapp - kleding want krijgen nu een jongen ipv een meisje en heel veel was wel echt meisjes gericht - nieuw bedje voor de dochter en kan de baby in dat ledikantje (maar gaat eerst in de co-sleeper), dus dit pas later Qua autostoelen etc hoeven we voor nu nog niks aan te schaffen want onze dochter zit net in een gewone autostoel dus de nieuwe baby kan in de maxicosi.

2 maanden geleden

Ik lees mee

2 maanden geleden

Ik denk dat het ook heel erg aan het leeftijdsverschil ligt. Als onze tweede geboren wordt, is onze eerste anderhalf en we gebruiken echt nog heel veel voor onze eerste. We kopen dus best wel wat bij 😅

2 maanden geleden

Wij hebben ook de tweede op komst, en gaan voor - een nieuwe tripptrapp - tweede babyfoon - wat nieuwe kleertjes - een nieuw bed voor de oudste - nieuwe flesjes en spenen - geboortepakje Verder twijfelen we nog over een duo wagen of een meerijdplankje We hebben voor de oudste toen hij daar aan toe was de maxi cosi axissfix gekocht, zodat we de 2 bases en maxi cosi gewoon weer voor de baby kunnen gebruiken. Verder hebben we eigenlijk alles nog, de tweede word in hetzelfde seizoen geboren, en we willen weer het geslacht niet weten, dus in 50/56 hebben we voldoende unisex kleertjes.