7 Reacties

3 jaar geleden

Volgens mij komt dat vaker voor bij deze termijn. De klachten worden minder (als je die al had), maar je voelt de baby nog niet bewegen. Normaal gesproken zou je bij de verloskundige even hartje kunnen luisteren maar dat gaat nu wellicht wat moeilijker. Ik zou toch geduld hebben tot volgende week en er vanuit gaan dat het wel goed zit.

3 jaar geleden

Tja het kan niks zijn, maar het kan ook een heel sterke intuïtie zijn... ik zou wel gewoon je verloskundige bellen, als jij je erge zorgen maakt dan mag je zeker bellen. Dan kan zij aan de telefoon een plan maken, misschien kan je wel even langs komen om het hartje te luisteren. Succes en ik hoop daf het ‘gewoon’ een gevoel is.

3 jaar geleden

Heel normaal hoor. Je zit in je tweede trimester en de kwaaltjes enzo nemen dan meestal af. Mocht je twijfelen gewoon even bellen, mag ook naar spoed.

3 jaar geleden

Dankjewel voor de reacties allemaal. Heb toch maar gebeld naar de vk. Voelde me een beetje aanstellerig en dom toen ze aangaf dat ze niet zo goed wist wat ze met mijn verhaal moest en vroeg wat ik nu precies van haar wilde (horen). 😳🙈 Nu schaam ik me sowieso al vrij snel 😬 Anywho, mijn afspraak is een week naar voren gehaald. Nu nog hopen dat ik geen corona heb en de uitslag op tijd binnen krijg!🤞😇

3 jaar geleden

Fijn hoor meid, hopelijk wordt je gerustgesteld!

3 jaar geleden

Reactie op Grenouille

Dankjewel voor de reacties allemaal. Heb toch maar gebeld naar de vk. Voeld ...
Je kan liever super alert zijn en elke dag bellen dan dat je niet belt en er blijkt wat te zijn. Daar zijn ze voor. Ze vinden het juist fijn dat je belt, zo weten zij ook hoe het met je gaat. Fijn dat je afspraak is vervroegd. Goed dat je hebt gebeld. 💓

3 jaar geleden

Dankjewel voor het steuntje in de rug en bemoedigende woorden 😊❤️