5 Reacties

2 maanden geleden

natte doekjes, speen is nog afwachten of je baby die wil, zoogcompressen bij borstvoeding, eten voor jezelf, luiers.. maar je komt er snel genoeg achter wat je echt nodig hebt 🤗 Is echt voor iedereen anders

2 maanden geleden

Ik had water, iets te eten voor mezelf (noten of een reep), lanoline, zo'n ding om melk dat uit je andere borst lekt op te vangen en hydrofiele doeken.

2 maanden geleden

Als alles binnen een paar meter is, dan heb je zo'n mandje niet eens nodig denk ik. Ik heb in ieder geval nooit zo'n mandje gehad en hem niet gemist. Beide keren de kraamweek in een ziekenhuiskamer doorgebracht, dus vergelijkbaar met een studio in de zin van alles in 1 ruimte. Zalfjes had ik in de badkamer, waar ik toch elke paar uur kwam om te plassen. Speen lag bij de baby in bed en hydrofiele doeken lag er 1 op mijn nachtkastje voor tijdens de voeding en de rest lag in een la onder de verschoningsmat. Wel zou ik zorgen voor een fijne drinkfles. Dan hoef je niet voor elke slok naar de kraan te lopen.

2 maanden geleden

Als alles binnen een paar meter is, dan heb je zo'n mandje niet eens nodig ...
Maar als je het leuk vindt of fijn om te hebben voor het geval je niet mobiel bent moet je er gewoon een maken natuurlijk. :) Oh en handig om bij de hand te hebben: telefoon + oplader Wat kleding. Ik had in bed alleen een voedingshemd en kraamverband in een onderbroek aan. Als er dan bezoek kwam of ik de baby ging verschonen kon ik snel even een broek en T-shirt aanschieten. Daar voelde ik me prettiger bij dan in m'n niet-charmante onderbroek rondlopen. ;)

2 maanden geleden

Paracetamol, tissues, oortjes/oplader, dimmend lampje, waterfles, verpakte koekjes/snoepjes.