7 Reacties

19 dagen geleden

Ja lieve vrouw, hier een rond kruipend mopje na een miskraam eerder net als zovelen hier op het forum! 1 op de 3 vrouwen krijgt geloof ik ooit een miskraam! Wordt helaas weinig over gesproken! Vind hier alle steun die je nodig hebt ❤️❤️❤️

19 dagen geleden

Ik heb ook een miskraam gehad met 7 weken, inmiddels 3 gezonde kindjes gekregen, het komt dus echt goed! Maar het is toch heel verdrietig en inderdaad nog steeds helaas een taboe. Sterkte!

19 dagen geleden

Dikke knuffel trouwens ❤️ en ga erover praten, veel! Bij mij is het verdriet weggestopt en pas tijdens deze zwangerschap, in een nieuwe relatie, eruit geknald.

19 dagen geleden

Hoe vervelend een miskraam ook is. Het betekend vaak niet dat het nooit gaat lukken. Laat het verdriet toe. Verwerk het en probeer opnieuw als jullie er klaar voor zijn. Sterkte❤️ ( 1 Bbz met eileider verwijdering+ 2 miskramen en nu mama van een meisje van 10 maand)

19 dagen geleden

Ah wat ontzettend verdrietig! Heel veel sterkte, houd de moed erin! Mijn eerste zwangerschap werd een miskraam en hierna twee goede zwangerschappen en gezonde kindjes gekregen 🙏🏻 , inmiddels 2.5 jaar en 8 maanden oud.

18 dagen geleden

Reactie op Evaa

Ah wat ontzettend verdrietig! Heel veel sterkte, houd de moed erin! Mijn ee ...
Hoelang duurde het na de miskraam om weer zwanger te worden?

16 dagen geleden

Reactie op mamatobe2024

Hoelang duurde het na de miskraam om weer zwanger te worden?
Best een tijd eerlijk gezegd, negen maanden… Maar ik moet er ook bij zeggen dat ik PCOS heb en mijn cyclus destijds soms twee maanden was, hierdoor mis je natuurlijk al de helft aan kansen op jaarbasis gezien. Uiteindelijk ontdekte ik op de dag voordat ik door mijn gynaecoloog gebeld zou worden over mijn labuitslagen weer zwanger te zijn en was het dus een spontane zwangerschap. Van onze dochter ben ik met behulp van Letrozol zwanger geworden in de derde maand.