9 Reacties

6 maanden geleden

Heb je al gezocht naar een soort tussenstukmatrasding die je ertussen zou kunnen stoppen? Cosleeper maak je meestal met banden vast aan je bed, maar kan de eerste maanden prima losstaan omdat je kindje ook nog niet rolt. Cosleeper heeft zelf vaak ook een opstaande rand. Wij hebben de Snüzpod cosleeper, die kan je tussen de voedingen of nachtwakingen door ook eventueel dichtritsen. Of gewoon openlaten die eerst maanden omdat er zelf ook al een rand in zit.

6 maanden geleden

Ik heb een co sleeper van Chicco die heeft inklapbare pootjes waardoor ze niet onder je bed hoeven.

6 maanden geleden

Wij hebben inderdaad ook een co-sleeper met inklapbare pootjes bij een vergelijkbaar bed. Bij ons staan de banden vast aan de lattenbodem via de handvatten van de laden. We hebben wel een topper op het matras dus geen last van de houten rand. De topper schuiven we tegen de co-sleeper aan.

6 maanden geleden

Wij combineren dit bed met de snuzpod cosleeper. Omdat er inderdaad een opstaande rand aan de cosleeper zit, is het niet nodig dat deze direct aansluit op het bed. Wij vullen de rand van ons bed dan ook niet op, en gaat prima!

6 maanden geleden

Wij hebben de chicco next2me. De pootjes kunnen aan 1 kant deels ingeklapt worden waardoor hij goed aangeschoven kan en ook goed een klein stukje kan overbruggen

6 maanden geleden

Wij hebben de Joie Roomie co-sleeper en daar kun je de poten aan een kant inklappen zoals andere dat ook al aangeven bij andere merken. Wij hebben ook een ledikant met zo'n houten rand zoals je voorbeeldbed (wel open aan de onderkant) en maken de co-sleeper niet vast aan het bed. Deze banden zijn wel bijgeleverd maar ik vond hem stevig zonder dus zie het nut er niet van in bij ons bed.

6 maanden geleden

Super, bedankt voor de antwoorden! Zo'n model met intrekbare poten zou bij ons wel moeten kunnen. Dus dat willen we gaan proberen!

13 dagen geleden

Ik heb een bed met een brede bedrand, waardoor de co-sleeper niet direct tegen mijn matras aangezet kan worden. Hebben jullie hier tips voor welke co-sleeper gebruikt kan worden? Of welke winkel(s) bijv. iets van op maat kunnen leveren?