Depressieve klachten

Cyphre
2 jaar geleden
Volgen
Hoi dames! Ik zou graag willen weten of er meer mensen zijn die net als ik last hebben van depressieve klachten zoals lusteloosheid, somberheid en eenzaamheid. Ik zit nu al 3 weken ziek thuis in eerste instantie door extreem veel overgeven maar dat is gelukkig verminderd. Nu heb ik veel last van depressieve gevoelens. Wat doen jullie er tegen? Dingen die helpen?
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Ja zodra ik weinig te doen heb krijg ik hier last van. Dan lig ik me te vervelen, vallen mijn kwaaltjes ineens veel meer op en begin ik echt te zwelgen... bij mij helpt het op lekker dingetjes blijven doen. Misschien wat dingen voor je werk, schoonmaken of even naar de winkels. Zwangerschapszwemmen, fietsen of een lekker stuk wandelen. Familie of vrienden opzoeken voor een bakkie. Kan voelen als vermoeiend, maar uiteindelijk knap ik daar dan van op.
Paula
2 jaar geleden
Lijkt me inderdaad erg vervelend om al drie weken thuis te zitten vanwege overgeven! Die periode was voor mij ook even overleven ( om andere redenen) maar het wordt beter! Kijk inderdaad voor iets leuks en rustigs te doen. Bv zwangerschapsyoga of gym, dan kom je ook wat andere dames tegen die zwanger zijn :) Mocht je er echt mee worstelen, ga naar de huisarts. Hij kan je ook helpen om met iemand hierover te praten.