9 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben deze! Alleen nog niet in gebruik🙈 Wij hebben er voor gekozen omdat hij heel soepel rijdt, zeer wendbaar is en met 1 hand te "besturen". Verder niet te zwaar in gewicht, makkelijk inklapbaar en neemt dan weinig ruimte in beslag. Ook steunt hij dan niet op de duwstang, iets wat de Joolz die wij bekeken hadden wel had. Deze was ook iets logger en zwaarder vonden wij een iets minder makkelijk inklapbaar. Al met al, weinig nadelen aan de Easywalker Harvey 3 premium!

2 jaar geleden

Wij hebben deze ook, onze dochter is bijna 11 weken dus zolang hebben we hem in gebruik. We zijn er heel blij mee! Hij klapt ongelofelijk makkelijk in, is niet zwaar en is compact. Je wisselt mega makkelijk tussen bak en maxi cosi en het materiaal is echt mooi. Het enige nadeel wat ik misschien zou kunnen bedenken is dat de wagenbak geloof ik vergeleken bij andere wagens wat klein is. Maar ik heb een lang meisje en die heeft echt voorlopig nog wel genoeg ruimte dus ik vind het nadeel minimaal. ☺️

2 jaar geleden

Ik heb hem, maar nog niet in gebruik. Ik was om toen ik de bak er af pakte, dit was de enigste wagen waarbij ik zelf de bak zo makkelijk er op en af kon halen.

2 jaar geleden

Is een hele mooie en goede wagen. Ik had ‘m bijnaaaa gekocht, maar vond de Dubatti 2-in-1 toch net nog wat stabieler bij het rijden. Zou een paar testritjes maken en uitproberen met inklappen om te ervaren wat je het fijnst vindt.

2 jaar geleden

Is een hele mooie en goede wagen. Ik had ‘m bijnaaaa gekocht, maar vond de ...
Wij gaan heel waarschijnlijk ook voor de Dubatti, maar ik twijfel of de boodschappenmand toch niet te klein is (vooral vergeleken met andere wagens). Is ons eerste kindje dus hebben geen ervaring. Ben benieuwd wat jij vindt 😁

2 jaar geleden

Reactie op tiny28

Wij gaan heel waarschijnlijk ook voor de Dubatti, maar ik twijfel of de boo ...
ik gebruik ‘m nog niet, de onderbak is inderdaad klein, maar kan wel helemaal mooi worden afgesloten. Ik denk dat er voldoende babyspul in kan voor tijdens een wandeling (boodschappen laten we grotendeels bezorgen en voor kleine dingen neem ik gewoon een aparte tas😊)

2 jaar geleden

Wij hebben de Harvey 3 premium. Niets op aan te merken! Behalve de kap van de reiswieg; op de meest dichte stand klikt hij niet goed vast. Hij schiet dan snel los. Hebben meer mensen hier problemen mee?

2 jaar geleden

Reactie op Koen1985

Wij hebben de Harvey 3 premium. Niets op aan te merken! Behalve de kap van ...
Nee dit herken ik niet eigenlijk... Ik zou daar als ik jou was even contact voor opnemen met de winkel waar je hem gekocht hebt. Bij ons zat er destijds een productie fout in het dekje van de reiswieg, die was verbogen en bleef niet meer zitten met het magneetje. Deze (wel met enige moeite en lang wachten) nieuw opgestuurd gekregen!

2 jaar geleden

Wij hebben deze gekocht, maar moeten nog een tijdje wachten om 'm te kunnen gebruiken haha. Wij vonden deze kinderwagen er erg mooi uitzien (premium heeft van die zichtbare naden) en heel soepel rijden. Ik kan de reiswieg er heel makkelijk afhalen, iets wat ik bij andere kinderwagens veel lastiger vond. Voordelen van de premium zijn dat er een ventilatierooster aan de achterkant in zit en er een mogelijkheid is om de reiswieg iets schuin omhoog te zetten (handig bij reflux).