30 Reacties

2 jaar geleden

Ja !!! Het is zo belangrijk dat iedere fles na gebruik uitgewassen en daarna gesteriliseerd word samen met de speentjes :)

2 jaar geleden

Heb ene van avent voor in de microgolfoven en de tutjes sterileer ik in ee tutjes ei van difrax ook voor in de microgolfoven.

2 jaar geleden

Ja ik vind het heel fijn.. vind het een stuk sneller dan uitkoken ook😊

2 jaar geleden

Ik heb zo’n bak voor in de magnetron en vind het heel handig. Veel sneller dan een enorme pan water te koken. Ik gebruik hem overigens vooral voor de kolf, flesjes steriliseer ik eigenlijk nooit (meer).

2 jaar geleden

Ik heb het heel kort even gebruikt maar vind vooral dat het veel ruimte inneemt in m'n keuken. Kookte meestal gewoon water in de waterkoker, mikte het allemaal in een grote pan en klaar. Vond ik veel makkelijker

2 jaar geleden

Ik heb m ook veel gebruikt. Zo'n bak voor in de magnetron. Heel fijn vond ik!

2 jaar geleden

Nooit gebruiktmpan met kokend water

2 jaar geleden

Wij wassen de flesjes alleen af na elk gebruik, nooit meer gesteriliseerd na de eerste keer na aankoop. Zou dus niks hebben aan zo'n ding :)

2 jaar geleden

Nee, ding 1 keer gebruikt. Echt een onzin en neemt alleen maar ruimte in

2 jaar geleden

Nee, je hoeft niks te steriliseren! Nooit gedaan. Lekker met een sopje is meer dan genoeg.

2 jaar geleden

Reactie op Mistral1987

Ja !!! Het is zo belangrijk dat iedere fles na gebruik uitgewassen en daarn ...
Dit is echt achterhaald. Moeite voor niks. Babyflesjes en afkolfmateriaal moeten voortaan niet meer na élk gebruik gesteriliseerd worden. Decennialang werd het tegenovergestelde geadviseerd, maar na internationale studies heeft Kind en Gezin beslist om de aanbevelingen aan te passen. Flessen en spenen wassen met heet water en afwasmiddel volstaan vanaf nu.19 dec. 2018

2 jaar geleden

Ja wij hebben de goedkoopste magnetronsterilisator van prenatal en gebruiken m heel veel :) flesjes erin, 7 min in magnetron en klaar. Was die grote pan zo zat.

2 jaar geleden

Hier word tie elke dag gebruikt, wij vinden het handig gooien alles erin en hop in de magnetron👌🏻

2 jaar geleden

Hier worden alle spulletjes alleen gesteriliseerd na aankoop, daarna nooit meer. Gewoon na gebruik met heet water en Dreft afwassen, of in de vaatwasser🤞🏻

2 jaar geleden

Hier alleen 1e keer gesteriliseerd. Verder gewoon de vaatwasser in.

2 jaar geleden

Onzinproduct wat je nog geen 3 maanden gebruikt? Alles is op een gegeven moment wel een keer uitgekookt behalve een nieuwe (fles)speen en die leg je gewoon 5 minuten in een kopje heet water.

2 jaar geleden

Onzinproduct wat je nog geen 3 maanden gebruikt? Alles is op een gegeven mo ...
Gewoon nieuwsgierig, waarom vind je het onzin?😊 hier kindje 5 maanden en gebruiken het nog elke dag, elke avond is alles weer gesteriliseerd en fris voor de volgende dag. Hoe doe jij dat dan?

2 jaar geleden

Per advies hoeft het blijkbaar niet meer, dus dan zou ik het ook niet nodig vinden. Ben benieuwd, waarom doen jullie het wel dan als afwassen voldoende is? Voor het idee dat het schoner is? Ik neem aan dat je je eigen koffiemok ook niet dagelijks steriliseert? :)

2 jaar geleden

Eehh, lijkt mij ook alleen maar in de weg staan! Ik die niet aan steriliseren. Alleen na aankoop 1x uitkoken in een pan water. Daarna gewoon in de vaatwasser.