30 Reacties

茅茅n jaar geleden

Deze vind ik ook geweldig

茅茅n jaar geleden

Wil je hem echt dragen als eerste pakje voor als ie geboren is? Dan is er idd een kans dat ie te groot is. Het is alleen bij ieder kindje anders. Mijn zoontje zat maar 2 weken in 50 en veel langer in 56. Maat 56 gaat wel langer mee! En voor een duurder pakje is dat ook juist fijn toch? Kan hij er mooi vaak in showen!

茅茅n jaar geleden

Wil je hem echt dragen als eerste pakje voor als ie geboren is? Dan is er i ...
Ja het liefst wel, maar anders alleen voor de 'foto' zeg maar..

茅茅n jaar geleden

Dit was ons boxpakje van Dirkje. Had wel een maat 50 en 56 gekocht.

茅茅n jaar geleden

Ik denk dat dit ons geboorte pakje wordt. Maat 50, noppies.

茅茅n jaar geleden

Ligt echt aan je baby of hij hem past.. hier had ik maatje 50 geboortekleding, maar dat was veeelste groot. Oma dus snel naar de winkel om 44 aan te schaffen. 56 zou ik persoonlijk niet zo snel kiezen tenzij er bekend is dat het enorm klein valt.

茅茅n jaar geleden

Ik kreeg de hele zwangerschap te horen dat we een lange baby zouden hebben.. dus ik heb in maat 56 bijna alles gehaald en echt maar 4 outfits in maat 50. Voor het geval dat dacht ik.. En dat was maar goed ook! Hij heeft vrij lang maat 50 gehad en maar 2 ongeveer weken maat 56. Zo veel outfits heeft ie hierdoor niet gedragen 馃槄. Dus lastig in te schatten welke maat je baby zal hebben en voor hoe lang. Wij hadden overigens in maat 50 gewoon een schattig wit gebreid boxpakje met bruine knoopjes van de zeeman. Zat heerlijk en stond heel schattig haha!

茅茅n jaar geleden

Mijn zoon werd geboren met 4kg en 53cm en maat 50 paste prima. In 56 verzoop hij echt.

茅茅n jaar geleden

Wij hadden een donkerblauw boxpakje van noppies. Maat 56 zou bij onze zoon echt te groot zijn geweest. Ik was blij dat ik maat 50 had. Persoonlijk vind ik de pakjes met voetjes aan vreselijk onhandig. Die voetjes pasten nooit fatsoenlijk en had t idee dat onze zoon zich er ook niet lekker in kon bewegen.

茅茅n jaar geleden

Ik heb deze gekocht na de eerste echo! Volg heel veel leuke webshopjes met handmade kleding. Love it!

茅茅n jaar geleden

Reactie op Cynthia0704

Deze vind ik ook geweldig
Pakjes met voetjes eraan zijn sowieso niet een hele handige keuze omdat het nooit helemaal lekker past 馃き

茅茅n jaar geleden

Reactie op LenteKind84

Pakjes met voetjes eraan zijn sowieso niet een hele handige keuze omdat het ...
Pakjes met voetjes zijn inderdaad echt zelden fijn! Wel een tip omdat ik zag dat er ook een mutsje bij zat: direct na de geboorte krijgt je baby een mutsje op maar dan is je baby nog vies. Zorg dus dat je een extra mutsje hebt dat vies mag worden en daar niet het mooie mutsje voor hoeft te gebruiken. Verder zou ik vooral kiezen voor een mooie maar comfortabele outfit, geboren worden is niet niks 馃槉 (liefst iets dat niet over het hoofdje hoeft, dus een wikkelshirtje bijvoorbeeld). Zelf had ik bij beide kindjes een leuk pakje uitgezocht bij de Prenatal. Ze waren allebei na twee weken al uit maatje 50 gegroeid maar dat verschilt natuurlijk per kindje!

茅茅n jaar geleden

Reactie op anne-91

Ik denk dat dit ons geboorte pakje wordt. Maat 50, noppies.
Ooh ik heb net hetzelfde!!

茅茅n jaar geleden

Het is heel lastig in te schatten! Bij mijn eerste had ik maat 56 als eerste pakje maar die bedacht met 33 weken te komen dus maat 44 en dat was nog heel te groot! Nr 2 is met 39 wkn geboren en was 3860 gram en paste prima 50 nog!

茅茅n jaar geleden

Wij hebben gekozen voor een gebreid pakje van Little Dutch

茅茅n jaar geleden

馃挋

茅茅n jaar geleden

Ik heb hier 2 pakjes van maat 50 en 2 pakjes maat 56 in de vlucht koffer zitten voor de zekerheid 馃槄. En mocht het pakje toch (veels) te groot zijn, kan hij het altijd nog later dragen

茅茅n jaar geleden

Wij hebben een witte pakje van de Prenatal als geboortepakje in maat 50 en een beige pakje van Babydump in maat 56. Gewoon rustig en mooi stofje. Persoonlijk vind ik die Hugo Boss pakjes niks. Je betaalt zoveel om alleen de merknaam te dragen, de rest van het pakje is niet zo bijzonder.

茅茅n jaar geleden

Hou er ook rekening mee dat zwart niet alle baby's staat. Het is een vrij harde kleur voor zo een babytje. Wij hadden een oud roze boxpakje van de zara voor ons dochtertje en ik heb nu een beige gebreide salopette gekocht voor de nieuwe baby van de prenatal. Ik vond pakjes met voetjes juist altijd heel fijn voor de baby, dan hoefde je niet apart nog sokjes aan te doen, die niet bleven zitten. Ieder zo zijn voorkeur. Ze zaten ook altijd perfect bij mijn dochtertje moet ik zeggen.

茅茅n jaar geleden

Reactie op LenteKind84

Ik heb deze gekocht na de eerste echo! Volg heel veel leuke webshopjes met ...
Oeh, mag ik een paar webshops van jou hebben? 馃グ Ik hou van dat soort kleine webshops, ze hebben altijd hele leuke dingen.