6 Reacties

3 jaar geleden

Voor mij een reden om echt te wachten met de geslacht echo.. Nu heb je nog geen echte zekerheid

3 jaar geleden

Als dat ene ding in 't midden een penis is is dat wel gigantisch zeg🙈. Is dat niet een deel van de navelstreng wat daar reflecteert in beeld? Waarmee ik niet zeg dat 't geen jongen is maar met dit beeld zou ik het er niet op durven gokken. Maar de echoscopiste doet het dagelijks. Dus daar maar op vertrouwen dan? Ik zou eerlijk gezegd meer op beelden vertrouwen dan op 'n pendel. Die zal in 50% van de gevallen goed zijn. Maar misschien gewoon nog effe 2 weken wachten en dan 'n pretecho laten maken ergens. Dan weet je wat van de twee er gelijk had.

3 jaar geleden

Dus geduld hebben tot de 20 weken echo.

3 jaar geleden

Reactie op Plien2908

Als dat ene ding in 't midden een penis is is dat wel gigantisch zeg🙈. Is ...
Haha nou hé, belangrijkste is zolang het maar gezond is ofcourse! Morgenavond konden we ergens anders terecht, dus spannend. Hier klopte de pendel met tweeling, uit eindelijk vanishing twin gehad. En bij me moeder, zus en oma klopte het ook allemaal. Dus vertrouwen 90 procent wel op de pendel haha. Maar any how met beide geslacht heel gezegend.

3 jaar geleden

Reactie op Mvullers

Dus geduld hebben tot de 20 weken echo.
Morgenavond hebben we een pretecho kunnen regelen, loop in het ziekenhuis dus partner kan niet mee daar naar echo's. Vandaar, dat we niet wouden wachten.

3 jaar geleden

Hoi! Vragen over de nub kan je stellen in het grote nub-topic: https://community.24baby.nl/forum/zwanger/het-grote-nub-topic-deel-9-EoK5wB Ik zal dit topic sluiten. Liefs, Sanne