10 Reacties

3 jaar geleden

Sterkte😘

3 jaar geleden

Wat een naar nieuws! Wees lief voor jezelf en zorg dat je doet wat je nodig hebt. Rustig aan 🌸

3 jaar geleden

Hoe verwerk je dit? Ieder op zn eigen manier. Je moet er doorheen en voor jezelf een manier vinden om je er doorheen te slaan... Erover praten.. huilen en ook de mooie echo fotos koesteren. Het is toch jullie kindje.. Mijn dochter is in september geboren met 38 weken. Na 4 dagen overleden.. momenteel ben ik 13 weken zwanger. Ik heb het heel zwaar.. maak me veel zorgen om deze zwangerschap. Heb veel verdriet om mijn dochtertje.. Het is echt doorgaan.. erbij stilstaan.. proberen een plek te geven. Het is echt heel moeilijk.. maar je moet kracht zoeken en het een plek geven.. Puur omdat je geen andere keus hebt.. Zwaar is het sowieso..

3 jaar geleden

Jeetje, heel veel sterkte!❤ Ik merk dat praten erover mij een beetje bij beetje helpt het een plekje te geven. Erkent het, foto? Begraaf het? Kijk wat voor jullie werkt. Maar praat met iemand, is mijn advies.

3 jaar geleden

Ah wat rot. Heel veel sterkte! Bij mij hielp praten, praten, praten.. En de tijd nemen om ‘het een plekje te geven’ (heb zo’n hekel aan die uitdrukking maar het is helaas wel zo).

3 jaar geleden

Reactie op Rach12

Hoe verwerk je dit? Ieder op zn eigen manier. Je moet er doorheen en voor j ...
Hi Rach12, Wat is de reden dat je dochter is overleden? Mijn zoon is vorige maand stil geboren. Zij hartje stopte een paar dagen voor zijn geboorte (38 weken). Ik wil heel graag weer zwanger worden. Heb jij tips voor mij om de volgende zwangerschap zo goed mogelijk in te gaan?

3 jaar geleden

Geef jezelf tijd om te rouwen, om te huilen, op jouw eigen tempo. Neem een paar dagen of weken vrijaf, wees lief voor jezelf en doe even waar je zin in hebt. Als je wil praten, praat, als je niet wil praten, forceer jezelf dan niet. Iedereen heeft z'n eigen tijd nodig. Haal kracht uit het feit dat veel vrouwen je begrijpen en meevoelen met je. Verwen jezelf met lekker eten en rustgevende thee. De zon en de zee helpen ook om te herstellen. Veel kracht en liefde gewenst.

3 jaar geleden

Reactie op Martinez

Hi Rach12, Wat is de reden dat je dochter is overleden? Mijn zoon is vorig ...
Wat vreselijk! Gecondoleerd. Mijn dochter is in september geboren met 38+4 weken. Ze is gehaald met een keizersnede. En bij geboorte bleeknze doodziek. Dit was niet eerder te zien. Bleek haar besmet te hebben met het cmv virus. Ze moest gelijk gereanimeerd worden. 4 dagen heeft ze geleefd. Uiteindelijk hebben we haar moeten laten gaan. Al haar organen waren aangetast. Hoe ga je ermee om... het is letterlijk overleven en proberen door te gaan en toch te genieten hoe moeilijk ook. Ik heb hele goede momenten maar ook hele zwakke.. Momenteel ben ik 15 weken zwanger. Mijn kinderwens was meteen ontzettend groot. Ik snakte oprecht naar een baby. Vanwege de keizersnede mocht het 6 maanden niet. Erna is het snel gelukt. Tot zover gaat het goed. Maar bij mij ben ik pas gerustgesteld als ik de baby veilig gezond en wel in mn armen heb...

3 jaar geleden

Reactie op Martinez

Hi Rach12, Wat is de reden dat je dochter is overleden? Mijn zoon is vorig ...
Nog even wat tips omdat je graag snel weer zwanger wil worden. Bij jou is het vorige maand. Ik snap je vurige wens. Ik had het ook.. bedenk wel dat een nieuwe zwangerschap emotioneel ook heel zwaar is. Vanwege de keizersnede moest ik er 6 maanden tusssen laten. Maar misschien wel goed. Het is nu al emotioneel heel zwaar. Als het eerder was was het denk ik niet goed voor mij geweest. Terwijl ik er nu ook enorm van kan genieten..

3 jaar geleden

Reactie op Rach12

Nog even wat tips omdat je graag snel weer zwanger wil worden. Bij jou is h ...
Bedankt voor je berichten. <3. Heb je nu een speciaal traject via het ziekenhuis? En heb jij een praatgroep opgezocht? Zelf ben ik natuurlijk van onze zoon Tobi Mateo bevallen en het herstel ging voorspoedig. (Na 1,5 week geen bloedingen meer). Dus fysiek is er veel mogelijk. Ik vind het zo moeilijk om in te schatten of ik het emotioneel aan kan om opnieuw zwanger te zijn. Ik vond zwanger zijn ook heel leuk.