7 Reacties

4 jaar geleden

Verschilt per praktijk heel erg. De een pas rond 11 weken de ander rond 8 weken en de ander rond de 6 weken(vaak is dit met medische achtergrond). Ik mocht met 8+3 voor het eerst en met 11+2 weer voor termijn echo! Gefeliciteerd!

4 jaar geleden

Idd, wanneer je komt verschilt nog al. Vaak is dit ook een inwendige echo, niet zo een apparaat aan de buitenkant zoals je hem kent, die krijg je later pas. Verder heel erg genieten van je tijd! Zelf heb ik 3 clear blue testen gedaan, om mooi te zien hoe ze opliepen, elke week was ik een stap verder. Van harte gefeliciteerd en geniet ervan!

4 jaar geleden

Ik had met 8 weken een intake bij de vk. Zij hebben geen eigen echo apparaat en omdat er geen medische rede was pas mijn echo gekregen met 10 weken. Dit was de termijn echo. Normaal wordt die gedaan tussen de 8 en 12 weken geloof ik. Ik bleek toen zwanger van een tweeling en dus medisch. Vanaf dat moment loop ik voor controle in het ziekenhuis. Tot nu toe zijn ze erg vriendelijk en voelt het nog niet zo kil als wat ik heb gehoord van andere vrouwen die medisch zijn. Gefeliciteerd en laat het allemaal maar over je heen komen!

4 jaar geleden

Gefeliciteerd!!♡

4 jaar geleden

Idd, wanneer je komt verschilt nog al. Vaak is dit ook een inwendige echo, ...
Ik had gewoon uitwendig, ga met goede volle blaas dan heb je meeste kans dat t gewoon uitwendig kan! ^^

4 jaar geleden

Reactie op Maeve266

Ik had met 8 weken een intake bij de vk. Zij hebben geen eigen echo apparaa ...
Oh Wat leuk een tweeling hoever ben je nou... Ik ben ook zwanger van een tweeling... best spannend!

4 jaar geleden

Hello, Mijn vk dacht met de berekening ‘eerste dag laatste menstruatie’ dat ik al 9 weken moest zijn. Maar bij de echo bleek ik minder ver.. bij dat pijltje zie je een rondje en dat rondje knipperde af en toe.. als ik het goed gehoord en begrepen heb (🙈) was dat het hartje. Een weekje later was het knipperend balletje een heus mosseltje. Je kan de app zwangerschap+ downloaden en dan zie en lees je over de ontwikkeling per week.