9 Reacties

19 dagen geleden

Als je zoekt op inleiden of inleiding zie je er echt tientallen topics over. Staan de ervaringen in die je zoekt Mijne was iig erg positief

19 dagen geleden

Ik werd ingeleid met 37 weken omdat mijn zoon dysmatuur was en mijn placenta stopte.. Ik kreeg om 19:00 een ballon, ik moest de nacht in het ziekenhuis blijven omdat mijn bloeddruk veel te hoog was. Om 07:40 werden mijn vliezen gebroken. Om 08:47 begonnen de persweeën en om 09:25 werd mijn zoontje geboren. Heel snel gegaan dus. Ik had al wel 2 cm ontsluiting en veel harde buiken. Ze hebben de weeën opwekkers ook na 5 minuten weer uitgezet omdat mijn lichaam het zelf al verder deed. Ik kijk er positief op terug ondanks ik flink ben ingeknipt en gescheurd (21 hechtingen) omdat er foetale nood was en mijn zoon er zsm uit moest! 😊

19 dagen geleden

Reactie op Sterretjesmama

Ik werd ingeleid met 37 weken omdat mijn zoon dysmatuur was en mijn placent ...
Klinkt als een positief verhaal! Ben je er goed van hersteld?

19 dagen geleden

Reactie op ajuul

Klinkt als een positief verhaal! Ben je er goed van hersteld?
Jaa zeker.. moet zeggen dat ik meer napijn had verwacht 🤣

19 dagen geleden

Reactie op Sterretjesmama

Jaa zeker.. moet zeggen dat ik meer napijn had verwacht 🤣
Ooh haha gelukkig maar!

19 dagen geleden

Ik heb 2 jaar geleden een inleiding gehad met 39 weken vanwege PE. Dit heb ik niet als prettig ervaren. Het voelde heel klinisch en onpersoonlijk, bij het plaatsen van de ballon wist de verloskundige mijn naam niet eens en had mijn dossier ook niet gelezen. Daarnaast een weeenstorm gehad en alsnog werd de syntocinon verhoogd. Momenteel 37 weken zwanger en heb 2 bevalplannen gemaakt. 1 voor thuis en 1 speciaal voor mocht het weer een inleiding worden, wat ik absoluut anders wil.

19 dagen geleden

Er zijn hier echt al heel veel topics over. Bij m’n eerste ingeleid en als positief ervaren. Actieve bevalling duurde 4,5 uur van een kindje van 3,5 kg (41 weken). 40+5 gestript, deed niks. 40+6 ballonnetje die ook niks deed. Dus met 41 weken om 7.30 de vliezen gebroken en meteen aan de opwekkers. 11.55 is ze geboren. Met de weeën heb ik in bad gezeten, ik kon niet op bed liggen. Persen op het bed gedaan vanwege schedelelektrode. De tweeling kwam spontaan met 35 weken. Die weeën vond ik beter op te vangen dan de opgewekte weeën. Die bevalling duurde 3 uur. Weeën heb ik in het uur dat ik in het ziekenhuis was op het bed opgevangen en daar zijn ze beide ook geboren. Beide keren geen pijnstilling gehad vanwege de snelheid van de bevallingen.

19 dagen geleden

Ik heb me met 39w 3d laten inleiden (derde kindje). Ik vond dat spannend, omdat ik al een keizersnede heb gehad. Ik heb me laten inleiden omdat ik helemaal op was en het voelde of ik een hele grote baby droeg (volgens de echos zou dat wel meevallen). Het inleiden ging heel goed. Ik had al wat ontsluiting. Ze braken mijn vliezen en de bevalling kwam gewoon op gang. 4,5 uur later beviel ik van een grote baby. 97p. Gelukkig ging dat allemaal goed. Blij dat ik me heb laten inleiden dus! Deze bevalling ging voorspoediger dan de bevalling die ik niet heb laten inleiden. Veel succes met alles.

19 dagen geleden

Hier een snelle bevalling gehad met inleiding. Vervelend was wel dat ze de CTG-banden niet goed hadden aangesloten en dus nauwelijks weeënactiviteit zagen, en het hierom in korte tijd tot de Max hebben opgehoogd met een flinke weeenstorm tot gevolg 😅 maar van het doorprikken van de vliezen tot de geboorte zat 4,5 uur, dus dat was dan wel weer lekker!