14 Reacties

2 jaar geleden

Ik kon mijn kraampakket gewoon bij mijn zorgverzekeraar bestellen op de website. Het werd bij mij ook niet vergoed maar moest gewoon een bedrag betalen ervoor. Kruidvat verkoopt ook kraampaketten.

2 jaar geleden

Ik heb mijn kraampakket gekocht bij de prenatal, had alleen wat meer kraamverband nodig maar dat was zo bijgehaald door mn partner in de kraamweek👍

2 jaar geleden

Ik had het kraampakket van Natalis, daarbij heb ik zelf meer kotex maandverband gehaald en een Cordring. Voor de volgende ga ik een 'natuurlijker' kraampakket aanschaffen.

2 jaar geleden

Van natalis is een fijn kraampakket vind ik. Gewoon compleet zonder onnodige dingen. Is volgens mij ook goedkoper dan bijv. Die van heltiq die je bij prenatal kan kopen. Je moet idd wat kraamverband bijhalen maar dat is volgens mij bij alle pakketten zo. Ik heb nu ook die van natalis en er los een cordring bijbesteld via dezelfde site. (Die van natalis zelf)

VRIEND

2 jaar geleden

Eerste keer via de verloskundige gekocht, nu via mijn verzekering zilveren kruis (ik ben daar ook niet voor verzekerd dus gewoon betaald, dat kan ook! ☺️)

2 jaar geleden

Ik heb 'm via de kraamzorg aangeschaft. Volgens mij is deze van Natalis. Via de kraamzorg nog extra korting. In April bevallen. Nu €25,50 en gratis verzonden zie ik. https://mijnkraamshop.nl/product/naviva/

2 jaar geleden

Reactie op Annaghha

Ik heb 'm via de kraamzorg aangeschaft. Volgens mij is deze van Natalis. Vi ...
Zelf nog een cordring gekocht via deze site en idd extra kraamverband. Uiteindelijk in het ziekenhuis beland en daar mogen gebruiken, maar voor m'n eerste menstruatie vond ik het ook wel erg prettig 🤗

2 jaar geleden

Ook al krijg je een andere kraamverzorgende, de spullen die je nodig hebt zijn toch precies dezelfde? En je weet nu ook zelf een beetje wat fijn is om te gebruiken. Zelf heb ik ook alles los verzameld, omdat ik graag zo weinig mogelijk onnodige dingen wilde en zo veel mogelijk eco.

2 jaar geleden

Ik heb hem van kruidvat zit ook cordring in.

2 jaar geleden

Ze zijn allemaal goed hoor. Cordring koop je meestal apart en kraamverband ook. Kraamverband zit er wel in, maar soms vloei/bloed je gewoon wekenlang, ja dan kom je te kort.

2 jaar geleden

Ik heb hem van kruidvat zit ook cordring in.
En ook kraamverband en zoogcompressen zitten er in bij kruidvat

2 jaar geleden

Hoi dames, ik koop het weer een voor een los denk ik, dacht dat als ik een kraampakket kant klaar koop dat ik niks meer erbij hoef te kopen. Doel was dus; 1 x aanschaffen en niet meer op zoek, of naar de winkel te gaan hihi vandaar maargoed. Wie heeft een goede lijstje voor kraampakket?

2 jaar geleden

Hoi dames, ik koop het weer een voor een los denk ik, dacht dat als ik een ...
Meestal kun je bij je verloskundige of kraamzorg bureau een lijst krijgen met wat je echt nodig hebt...

2 jaar geleden

Hoi dames, ik koop het weer een voor een los denk ik, dacht dat als ik een ...
Op google heb je echt heel veel lijsten en anders kijk je naar de inhoud van pakketten en doe je dat (los) in je mandje en vul je het aan met de tips die je hebt gekregen.