10 Reacties

3 jaar geleden

Wat is niet de dunste? Elk figuur elke buik is anders 鈽猴笍 en je bent pas 20 Weken. .

3 jaar geleden

35 weken zwanger en is er bij mij nog, dat gaat vaak niet weg ( sorry) maar als ik kleren draag ziet het er wel mooi rond uit, ik zou gewoon van je buik genieten, want zorgen maken over hoe het eruit gaat ziet want dat veranderd het toch niet

3 jaar geleden

Haha hoe je het ook wilt noemen, ik heb zo'n velletje door het afvallen gekregen, al jaren geleden. Is nooit weggegaan en ook tijdens mijn zwangerschap niet. Je kon, ondanks het velletje, goed zien dat ik zwanger was! Geniet inderdaad lekker van je zwangerschap en van de mooie baby die in je buik groeit!

3 jaar geleden

Reactie op sannep97

35 weken zwanger en is er bij mij nog, dat gaat vaak niet weg ( sorry) maar ...
Ja zo鈥檔 velletje

3 jaar geleden

Reactie op izw_x

Ja zo鈥檔 velletje
Ja helaas trekt dat bij mij helemaal niet weg , het is wel strakker gaan staan, maar omdat de baarmoeder daar niet groeit blijft het hangen! Vond het in het begin verschrikkelijk, maar nu bijna bij het eind, maakt het mij echt niks meer uit !

3 jaar geleden

Hier 34 weken zwanger van de 2de en ook een "hang" buikje. Ben niet de slankste maar moet zeggen dat bij mijn eerste de buik ronder was, heb na de 1e echt een hangbuik gekregen, helemaal uit model. Maar met kleding aan zit het er beter uit!

3 jaar geleden

Reactie op sannep97

Ja helaas trekt dat bij mij helemaal niet weg , het is wel strakker gaan st ...
Vandaar oook me vraag haha , maakt mij ooo niet UT gaat om het mooie wondertje van binnen

3 jaar geleden

Ik vind mezelf ook niet de dunste . Buik wel een rondje 馃構

3 jaar geleden

Ik heb ook een klein hangbuikje en 19 weken zwanger. Heb maat 42 en vroeger wat afgevallen waardoor ik een hangbuikje heb overgehouden. Ken het gevoel dat ik mijn buik graag rond en strak wil zien

3 jaar geleden

Reactie op mijnnaam

Ik heb ook een klein hangbuikje en 19 weken zwanger. Heb maat 42 en vroeger ...
Ja prc