7 Reacties

één maand geleden

Geen zorgen over maken, gewoon van genieten! De meeste mensen die ik ken zijn niet even misselijk per zwangerschap (sommigen zelfs helemaal niet) en hebben allemaal gezonde kinderen gekregen.

één maand geleden

Ik was tijdens mijn eerste zwangerschap tot week 16 kotsmisselijk. Vreselijk was het, niets hield ik binnen. Tweede zwangerschap totaal niet misselijk geweest. Was er ook erg onzeker door, maar alles gaat nog steeds goed. Eerste was een jongen, tweede een meisje. Wellicht dat dat mee speelt

één maand geleden

Bedankt dames! Dit doet mij goed 🥹🫶🏼

één maand geleden

Ik heb het andersom gehad. Eerste zwangerschap gewoon 0,0 symptomen gehad. Gezonde dochter gekregen. Tweede zwangerschap de hele dag misselijk. Bijna uitgerekend van wederom een dochter. Het zegt dus niets. Gefeliciteerd met je zwangerschap!

één maand geleden

Ik ben de eerste zwangerschap veel langer en heftiger misselijk geweest dan de tweede! Beide gezonde zwangerschappen.

één maand geleden

Tijdens mijn 1e zwangerschap heb ik echt elk zwangerschapskwaaltje gehad dat je maar kunt bedenken. Ben ook de hele zwangerschap kotsmisselijk geweest met bijna dagelijks overgeven (heb zelfs tijdens de bevalling overgegeven 😅) Was ook bang dat ik dat weer zou krijgen, maar ben echt zó door mijn vorige zwangerschap heen gefietst! Ja, in het eerste trimester soms een wat weeïg gevoel gehad, maar verder niets! Zo bijzonder hoe elke zwangerschap anders is!

één maand geleden

Bij de eerste zwangerschap van 5-22 weken enorm ziek/misselijk geweest en uitgedroogd. Bij de tweede ook weer misselijk maar tot een week of 16 en stukken minder. Al die tijd wel gewoon wat kunnen eten en drinken. Dus echt stukken minder en was zoveel beter te doen.