7 Reacties

3 jaar geleden

Weet je zeker dat je echt ongesteld was anderhalve week geleden? Want je kunt niet binnen een halve week na je menstruatie een positieve test hebben, tenzij je dus al zwanger was. Was het geen innestelingsbloeding? Ik zou een verloskundige bellen, misschien kan zij een echo maken. Sterkte! 🌸

3 jaar geleden

Reactie op Joan2828

Weet je zeker dat je echt ongesteld was anderhalve week geleden? Want je ku ...
Ja ik denk zelf dat het ongesteldheid was had daarbij ook krampen. Van de week had ik de verloskundige gebeld die zei toen je kan verwachten dat het toen een miskraam is geweest. Ik zelf had dat idee echt niet en voelde me van de week echt zwanger aleen nu helaas heel licht bloed verlies.

3 jaar geleden

Kdenk dat je best met je vorig topic kan rekening houden en binnen 1week nog eens testen... We kunnen spijtig genoeg niet veel meer zeggen dan wat daar gezegt is... Succes 🤞

3 jaar geleden

Ik ben 4+5 zwanger nu nog heel pril, maar ik ben zo bang dat ik een miskraam Heb gehad, ik heb bloedverlies en menstruatie pijn en vanmiddag een weefsel bij het afvegen. Verloskundige gelijk gebeld en die gaat er vanuit dat het zwangerschap weefsel is maar ik vertrouw het niet, ben zo verdrietig en bang!! Alvast excuus voor de foto..

3 jaar geleden

Ik ben 4+5 zwanger nu nog heel pril, maar ik ben zo bang dat ik een miskraa ...
Ik wil en kan he niet 100 procent gerust stellen. Maar mijn bloed van een miskraam was een stuk helderder. Niet te vergelijken... hoop dat het positief blijft !

3 jaar geleden

Dat stelt me al iets gerust!!! Dankjewel

3 jaar geleden

Dat stelt me al iets gerust!!! Dankjewel
Im bedoelde trouwens donkerder ipv helderder. 😊