17 Reacties

10 maanden geleden

Dat zou kunnen dat het een mk is. Maar het hoeft niet.. Het enigste wat je kunt doen is afwachten en morgen je verloskundige bellen. Sterkte.

10 maanden geleden

Reactie op Francis1991

Dat zou kunnen dat het een mk is. Maar het hoeft niet.. Het enigste wat je ...
Lief, dankjewel❤️

10 maanden geleden

Heb je ook krampen ? Dan denk ik wel. Maar zoals hierboven staat het hoeft niet. Zo veel verhalen gelezen van vrouwen die bloedingen hadden en toch zwanger bleven.

10 maanden geleden

Het kan beide kanten op. Of het een bloeding en heeft geen gevolgen. Of het is een beginnende miskraam. Ik hoop voor je dat het gewoon een lichte bloeding is en dat je zwangerschap voortzet ❤️ Blijf erin geloven, meer kan je toch niet doen op dit moment. En bij terugkomt even de verloskundige bellen. Misschien mag je dan eerder langskomen voor een echo.

10 maanden geleden

Heb je ook krampen ? Dan denk ik wel. Maar zoals hierboven staat het hoeft ...
Nee ik heb verder eigenlijk nergens last van. Maar ook dat vind ik gek. Bij mijn vorige zwangerschap had ik al aardig wat kwaaltjes en was ik nu ook al heel erg misselijk. Ook dat zegt natuurlijk niks. Heel vervelend deze onzekerheid!😓 hopelijk kan ik morgenavond nog terecht bij de verloskundige.

10 maanden geleden

Ik heb bij 2 van mijn 4 zwangerschappen bloedverlies gehad. Het kan alle kanten op helaas. Ik hoop voor je dat het allemaal goed komt met deze zwangerschap!

10 maanden geleden

Reactie op Floortje1994

Nee ik heb verder eigenlijk nergens last van. Maar ook dat vind ik gek. Bij ...
Sterkte.. blijf positief en niet te veel piekeren. Ik was de eerste 2 maand helemaal niet misselijk enzo dus zegt niks. Kan gewoon een bloeding zijn en kan alle kanten op. Maar je hebt geen krampen dat is denk ik wel een goed teken. Als het niet zo mocht zijn was het ook niet goed. Probeer zo te denken 💪🏽❤️

10 maanden geleden

Dit ziet er voor mij (nog) niet uit als een miskraam. Ik hoop voor je dat het goed komt !

10 maanden geleden

Ik heb ook zoiets gehad 4 weken in de zwangerschap, incl stolseltje. Hadden kort daarvoor ook al een miskraam gehad dus was helemaal in de stress. Ik mocht toen best wel snel komen om te kijken of er nog iets zat , gelukkig zagen ze toen nog een holte. (Verder niks, was te vroeg). Paar weken later zagen we een kloppend hartje! We weten niet precies wat het is geweest maar ben nu bijna 30 weken zwanger!

10 maanden geleden

Kan idd alle kanten op.. sterkte

10 maanden geleden

Hoe is het afgelopen ? Ben je oke ?

10 maanden geleden

Hoe is het afgelopen ? Ben je oke ?
Lief dat je aan me denkt!❤️ Vanmorgen vanuit Griekenland de verloskundige gebeld. Het is nu een beetje rot want het enige wat we voor nu kunnen is afwachten. De echo is wel verplaatst naar volgende week maandag. Nu kijken of het bloeden gaat stoppen of juist erger word. Voor nu is het nog niet gestopt maar is het ook niet zo extreem dat het er uitloopt bijvoorbeeld.. we wachten af🤞

10 maanden geleden

Inmiddels wel echt veel bloed en stolsels en een zeurende buikpijn.. 100% zeker dat dit niet goed gaat/is.. 😔

10 maanden geleden

Hai, wat onzeker en spannend allemaal. Helaas bij mij ook twee keer een bloeding (begon bruin, daarna iets lichter maar nooit veel en helder rood). Allebei de keren helaas wel een vroege miskraam geweest. Ook niet echt krampen. Kan dus ook met weinig krampen als het zo vroeg is. Duim voor je dat het bij jou niet zo is ♥️! Die onzekerheid is het aller naarst!

10 maanden geleden

Reactie op Floortje1994

Lief dat je aan me denkt!❤️ Vanmorgen vanuit Griekenland de verloskundige g ...
Sorrie zie dit berichtje nu pas. Ik heb zo met je te doen. Ik wil je echt sterkte wensen. Hoe @@@ je je nu voelt. Probeer te denken dat het niet ok was en je lichaam het daarom afstoot. Probeer ook te denken: he ik kan zwanger worden. Slik je folium zuur ? Zo nee ga dit doen. Heel veel sterkte. 💪🏽❤️

4 maanden geleden

Mag ik vragen hoe het is afgelopen bij jou ???

17 dagen geleden

Reactie op Utrechtse92

Ik heb ook zoiets gehad 4 weken in de zwangerschap, incl stolseltje. Hadden ...
Mocht je gaan op 4 weken?