9 Reacties

3 jaar geleden

Ik zit op week 31 en heb het helaas nog steeds. Bij mij hielp niks, ik had de verloskundige gebeld en die hebben medicijnen gegeven. Als je niks binnenhoud kan je beste even bellen, ivm uitdroging die je dan kan oplopen. Ze zullen waarschijnlijk eerst adviseren: - Gember pillen of Gember thee - reis pilletjes Ik kreeg ook de tip slokjes cola (wat een halfuur buiten koelkast heeft gestaan) en naturel chips.

3 jaar geleden

Reactie op mama_27

Ik zit op week 31 en heb het helaas nog steeds. Bij mij hielp niks, ik ha ...
Oh jeetje! En ik maar denken dat deze dag al zo erg is... ik zal is kijken of ik een van je tips kan proberen en even aankijken. Anders misschien toch maar volgende week even aan de VK vragen. Dankje!

3 jaar geleden

Ik kan je wel wat tips geven, maar waarschijnlijk werken ze niet/amper. Het heeft bij mij de misselijkheid niet echt weggenomen. Ik ben nu 9 weken zwanger en ik ben sinds 6 weken ook zo misselijk de hele dag. - Ik drink kleine beetjes, want teveel in 茅茅n keer gaat niet goed. - Banaan en vanillevla valt over het algemeen wel goed, dus dat zou je kunnen proberen te eten. - Reistabletten kunnen iets verlichting bieden, het hielp bij mij helaas niet. - Houd jezelf zo rustig mogelijk. Helpt bij mij tot nu toe het beste. - Houd in gedachten, je bent niet de enige. Vaak (niet altijd) gaat het na 12 weken beter. Sterkte! Het is niet leuk, maar je zult er even doorheen moeten.

3 jaar geleden

Zoveel mogelijle zoute snackjes eten zoals tuc, crackers, rijstkoek

3 jaar geleden

Reactie op Le茂la

Zoveel mogelijle zoute snackjes eten zoals tuc, crackers, rijstkoek
Dankje!

3 jaar geleden

Ik heb gembertabletjes gebruikt. Antimetil. Hielpen bij mij heel goed!

3 jaar geleden

Reactie op Berberrr9

Ik kan je wel wat tips geven, maar waarschijnlijk werken ze niet/amper. Het ...
Dankjewel! Denk dat dit de meeste realistische tips zijn, want de helft zal toch niet helpen inderdaad en zal er inderdaad gewoon door heen moeten..

3 jaar geleden

Veel sterkte! Als het extreem word kan je achter navalit vragen. Heb ik genomen tot 16 weken 3x per dag na een ziekenhuis opnamen. Dat heeft enorm goed geholpen! Aquarius kreeg ik als tip en in het ziekenhuis gaven ze me na 24uur cracotte. Nadien kon er een smeerkaasje of wat confituur op en in de avond kreeg ik broccoli soep dat bleef ook wel binnen (wel met medicatie). Hopelijk ben je er snel van af. Succes!

3 jaar geleden

Ik ben nu na 22 weken eindelijk van de misselijkheid af. Ben nu ook gestopt met emesafene na 16 weken slikken. Weet dat er medicatie is, en als je het niet volhoudt is het niet stom om hierom te vragen.