8 Reacties

4 jaar geleden

Hooi Angela ik vind Stijn een leuke naam voor een jongen ☺️

4 jaar geleden

Reactie op Chantal-levi

Hooi Angela ik vind Stijn een leuke naam voor een jongen ☺️
Ja ik ook hoor, maar vraag me af of ik het niet te standaard vind snap je🙈

4 jaar geleden

Sten is leuker die andere hoor je toch vaker

4 jaar geleden

Namen kiezen blijft altijd lastig. Wij wisten niet wat we zouden krijgen dus hadden via de Zwitsal babynamen app een lijstje met jongens- en meisjesnamen die we allebei leuk vinden. Toen we na de bevalling erachter kwamen dat we een dochter hadden zijn we het lijstje met meisjesnamen af gegaan maar vonden geen van die namen bij haar passen. Uiteindelijk hebben we dus zelf nog een naam moeten verzinnen. Ik zou zeggen, hou je namen in je achterhoofd, leg nog niks vast en kijk naar je kindje als hij geboren is. Dan zie je misschien welke naam het beste bij hem past. Onze dochter is de hele eerste dag naamloos gebleven, tweede ochtend hadden we een naam bedacht, die de hele dag uitgeprobeerd en pas 's avonds aan de familie verteld hoe ze ging heten. Was toch nog op tijd om haar aan te geven bij de gemeente. Daar heb je 3 dagen de tijd voor.

4 jaar geleden

Ik twijfelde ook erg. Mijn man heeft mij in mijn slaap gevraagd hoe onze zoon ging heten 🤣

4 jaar geleden

Mijn man en ik wisten zeker dat we voor Aliyah wilde gaan en ik begon zo ernstig te twijfelen dat ik het niet meer wilde. Toen werd het echt een drama wij waren er ook pas echt 100% uit bij 32w. Althans mijn man al eerder alleen ik wat later, door de hormonen denk ik inderdaad. Voor mij voelde het op een gegeven moment goed als ik haar voelde bewegen en de naam hard op zei. Toen "paste" het als het ware voor mij!

4 jaar geleden

Mijn neefje heet Stan, en dat is echt een leuk jochie, ben dus bevooroordeeld.

4 jaar geleden

Dat is ook van de meest lastige keuze is je leven. Voor mij hielp om de naam een paar keer tegen mijn buik te zeggen. Dat voelde goed en was voor mij de naam. Mijn zus deed het heel anders. Ze wachtte tot na de bevalling. Ik vind Stijn heel leuk en daarna Sten. Hormonen kunnen je echt goed aan het twijfelen. Veel succes met deze lastige keuze