6 Reacties

4 jaar geleden

Ik droeg vanaf 9 weken al positiebroeken met lage band. Had constant een drukkend gevoel op m'n baarmoeder met normale broeken. Er is geen richtlijn voor wanneer je positie kleding mag dragen, wanneer het voor jou fijner zit, dan moet je gewoon lekker je gang gaan 😋

4 jaar geleden

Ik draag ook al vanaf 9 weken zwangerschapskleding (broeken). Gewone broeken zaten heel vervelend bij mijn buik en het is nu belangrijk dat je het jezelf zo fijn mogelijk maakt. Vooral als je zittend werk hebt kan de riem of broek erg op je buik drukken.

4 jaar geleden

Bij mijn eerste zwangerschap had ik positie kleuring aan vanaf 6 weken. Vooral eind van de dag kon mijn broek niet meer dicht. Dan deed ik de knoop open tijdens het autorijden, maar dat vergat ik toen ik uitstapje toen ik bijvoorbeeld moest tanken.. oeps.. hihi.. Nu bijna 5 weken onderweg en broeken zitten al niet meer lekker, dus hup die broeken weer uit de kast. Ze zien zoveel lekkerder dan een te strakke broek!

4 jaar geleden

Ik begon rond 12 weken met een zwangerschapslegging en panty en alleen nog mn broeken met elastiek te dragen. Heeeerlijk :)

4 jaar geleden

Ik heb eerst een grotere maat broek gekocht en toen dat niet meer fijn zat een zwangerschapsbroek. Verder heb ik 3 ruim vallende lange wollen normale truien gekocht voor de wintermaanden en die draag ik nog steeds (36 +3). Er is geen stelregel, gewoon doen wat jou het beste lijkt. Vooral je ook geen druk maken om wat "hoort", het belangrijkste is dat jij je er goed/prettig bij voelt 😊.

4 jaar geleden

Ik draag eigenlijk alleen nog maar jurkjes en rokjes. Heb pas een broek gekocht bij de h&m had hem vandaag aan maar vind het nog helemaal niks. Straks misschien als mijn buik groter is. Thuis eigenlijk alleen sportleggings