20 Reacties

één jaar geleden

Hier helaas ook last van, ben nu 25 weken zwanger en heb er nu ongeveer 2 weken last van. Tip was om magnesium te gaan slikken en sinds ik dat doe is het snachts wel minder geworden, maar helaas nog niet weg

één jaar geleden

Ik heb dit tijdens mijn zwangerschap ook heel erg gehad vooral nachts .. magnesium tabletten hebben mij toen wel geholpen het te verzachten .. misschien dat je dat ook kan proberen ?

één jaar geleden

Heb ik ook gehad tijdens de zwangerschap en bij mij lag het aan ijzertekort volgens de vk. Dus je kunt overwegen daarop te laten bloedprikken, wie weet... Toen ik mijn ijzer weer meer op niveau had werden de klachten bij mij gelukkig wel minder.

één jaar geleden

Het is niet zo dat het pijn doet maar meer dat ik het gevoel heb dat ik ze moet bewegen.

één jaar geleden

Ik werd hier enorm gestoord van in m’n 2de trimester. Naast magnesium vond ik de crème Cooling Legs van het merk Mamma Mio echt een verlichting voor het slapen gaan!

één jaar geleden

Heb ik ook gehad! Bij mij verdween het weer na een week, denk ook omdat ik toen rustiger aan deed (mentaal minder onrust). Magnesium olie heb ik wel uitgeprobeerd, niet zeker of ik het lang genoeg heb geprobeerd. Als het jeuk is kan het ook door een droge huid komen.

één jaar geleden

Hier ook enorme last gehad naarmate de zwangerschap vorderde. Vooral de laatste weken waren heel vervelend. Heb met mn benen een stukje hoger geslapen. Dat werkte soms goed.

één jaar geleden

Hi, Oooh ik had dit bij alle 3 de zwangerschappen... gek werd ik er soms van. Naast slikken van magnesium hielp mij enorm om ook elke avond een voetenbadje met magnesium vlokken, dit hielp super! Bij De Tuinen verkopen ze deze is een grote pot. Sterkte, direct na geboorte is het over;)

één jaar geleden

Ik had het ook heel erg, vooral als ik na bed ging.. ik gebruik magnesium tabletten en elke avond een voetenbadje met magnesium. Sinds vorige week er geen last meer van.

één jaar geleden

Op een skippybal bouncen, werkte hier prima!

één jaar geleden

Reactie op Karindg

Op een skippybal bouncen, werkte hier prima!
haha dat is nog leuk ook!

één jaar geleden

Hier ook enorm last van gehad, tijdens beide zwangerschappen. Kon er niet van slapen en douchte zo’n 3keer per nacht. Nu sinds m’n spiraal eruit is, a 6 weken last van. Hoop niet dat het chronisch word 😓

één jaar geleden

Hier ook zo een last van gehad .. magnesium badjes genomen , bewegen , ook wel eens een zalf gesmeerd . Niks hielp had er het hele 3de trimester last van :( je kunt vanalles eens proberen wat hier gezegd word! Hopelijk helpt bij jou wel wat!

één jaar geleden

Magnesium (pil slikken en ik heb een spray) Koelte Kussen onder je voeten En wat het allerbeste werkt; een tijdje afleiding zoeken zodat je er niet meer aan denkt

één jaar geleden

Zo irritant!! Had het ook bij vorige zwangerschap. Hier ook magnesium spray gebruikt. Ik kreeg daar weer jeuk van (gevoelige en droge huid) dus kreeg advies om te sprayen en dan eraf te vegen na 30 min en dan in te smeren met bodylotion. Hielp me wel gedeeltelijk. Misschien kan je je bloed nog laten checken of je een tekort hebt aan iets? 20 wk is nog lang 😕

één jaar geleden

Ik heb er sinds mijn 20w ook last van. Het word er echt gek vaak. Bij mij gebeurd het zelf wnnr ik een middag dutje probeer te doen. Ik slik ook magnesium op aanraden van verloskundige. Metarelax en magnecaps. (slik ze samen reeds 3 weken) Mag ik vragen welke jullie gebruiken? Ik merk voorlopig geen verschil. Alvast bedankt

één jaar geleden

Heb ik in mijn zwangerschap ook last van gehad super irritant kon er echt slecht mee omgaan! Ik stond direct op liep een rondje door huis en deed rek en strek oefeningen zo ging het wel weg bij mij gelukkig

één jaar geleden

Ik slik zeer hoogwaardige magnesium, hier zit ontzettend veel verschil in qua werking. Wanneer ik last heb van rusteloze benen slik ik dagelijks 2 extra capsules en is het de volgende dag weer verdwenen.

één jaar geleden

Ik slik zeer hoogwaardige magnesium, hier zit ontzettend veel verschil in q ...
Mag ik vragen welke capsules? Bedankt

één jaar geleden

Reactie op Katleen1988

Mag ik vragen welke capsules? Bedankt
Essential Organics. Je kan ook naar een natuur winkel gaan. Geen Holland & Barrett oid maar waar ze echt gespecialiseerd zijn. Deze mensen hebben er als het goed is zoveel verstand van, dat zij precies kunnen vertellen wat jij nodig hebt en welke vorm van capsules etc want er zit zoveel verschil in. En ook qua combinaties met andere vitamine of supplementen. Belangrijk is dat het supplement daadwerkelijk de verbinding in je lichaam kan aangaan, anders kan je blijven slikken maar heeft het geen zin. Vandaar ook altijd voor kwaliteit kiezen, wat inderdaad vaak duurder is. Maar in die goedkope rommel zit werkelijks niks bruikbaars voor je lichaam .