11 Reacties
4 jaar geleden
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/27/zit-er-nog-alcohol-in-saus-en-stoofpot-1628904-a1504859
Er blijft altijd n beetje alcohol achter. Of je dat kleine beetje per maaltijd erg vindt, moet je zelf inschatten
4 jaar geleden
Reactie op RVB-24
Kunt prima lekker stoofvlees maken zonder bier hoor, ik geloofde er ook nie ...
Ik heb dit weekend nog hachee gemaakt, komt geen alcohol aan te pas en zoooooo lekker!
4 jaar geleden
Stooftip! Wijn in een stoofpotje heeft vooral de functie van zuur. Het breekt eiwitten en vetten af om je stoofje mals en verteerbaar te maken.
Alternatieven: tomaat (deed mijn moeder in sudderlappen, heerlijk!), citroen (bv een halve in schijfjes), een eetlepel azijn, mosterd ...
voor kaasfondue zou ik het niet meteen weten, misschien ook azijn, maar dan iets lekkers, ciderazijn of zo ...