11 Reacties

4 jaar geleden

Ik lees het al.. helaas! Voor mij deze winter geen kaasfondue, stoof en braadvlees... 馃ゴ

4 jaar geleden

Jawel hoor, mag je gewoon hebben. Op zwangerhap in tikken en je weet het gelijk

4 jaar geleden

Maar dat is de kaasfondue variant zonder alcohol neem ik aan?

4 jaar geleden

Zover ik weet is kaasfondue altijd met alcohol. En de meeste komen in poedervorm dus alcohol zal er weinig meer inzitten. Tenzij je het zelf maakt dan zou ik het niet weten馃槝

4 jaar geleden

Bij de Aldi kun je een pak kaasfondue zonder alcohol kopen (is nog steeds lekker!). Of zelf maken, zonder alcohol, natuurlijk 鈽猴笍

4 jaar geleden

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/27/zit-er-nog-alcohol-in-saus-en-stoofpot-1628904-a1504859 Er blijft altijd n beetje alcohol achter. Of je dat kleine beetje per maaltijd erg vindt, moet je zelf inschatten

4 jaar geleden

Kunt prima lekker stoofvlees maken zonder bier hoor, ik geloofde er ook niet in maar het is me gelukt 馃ぃ gewoon creatief kokkerellen

4 jaar geleden

Reactie op RVB-24

Kunt prima lekker stoofvlees maken zonder bier hoor, ik geloofde er ook nie ...
Ik heb dit weekend nog hachee gemaakt, komt geen alcohol aan te pas en zoooooo lekker!

4 jaar geleden

Kaasfondue zonder wijn is ook lekker. Kan met bouillon of melk

4 jaar geleden

Ok茅 deze week ga ik kaasfondue bedankt he 馃槀馃槀馃檲

4 jaar geleden

Stooftip! Wijn in een stoofpotje heeft vooral de functie van zuur. Het breekt eiwitten en vetten af om je stoofje mals en verteerbaar te maken. Alternatieven: tomaat (deed mijn moeder in sudderlappen, heerlijk!), citroen (bv een halve in schijfjes), een eetlepel azijn, mosterd ... voor kaasfondue zou ik het niet meteen weten, misschien ook azijn, maar dan iets lekkers, ciderazijn of zo ...