5 Reacties

één jaar geleden

Dan heb je vask nog een tijdje symptomen omdat het HCG hormoon niet meteen uit je lichaam is. Probeer je niet te veel zorgen te maken ☺️

één jaar geleden

Ik heb in april een miskraam gehad toen was ik eigenlijk 11 weken. Maar rond 9 weken is het hartje gestopt met kloppen. Ik had nog volop symptomen tot dat ik gestopt was met bloeden. Je lijf denkt nog dat je zwanger bent tot het laatste restje er uit is. Dus tot die tijd symptomen als je die goed merkt. Je kunt er denk ik dus niets van zeggen. Met mijn eerste zwangerschap liepen de symptomen maar op en op en pas na 16 weken werd het bij mij minder. Dus dat het erger is dan tevoren kan ook! Hopelijk heb je donderdag een goede echo.

één jaar geleden

Ik heb een miskraam gehad met 14w. Ik had ook nog symptomen omdat HCG niet direct uit je lijf is. Niet teveel druk om maken (makkelijker gezegt dan gedaan 🙃) Ik ben ook heel angstig geweest maar gebeurd het dan doe je er weinig aan.

één jaar geleden

Bij mijn eerste zwangerschap en huidige zwangerschap had ik vanaf week 6 flink last van zwangerschapskwaaltjes, met name misselijkheid. Tussendoor heb ik een miskraam gehad met 8 weken en toen voelde ik aan niets in mijn lichaam dat ik zwanger was. Bij mij waren de kwaaltjes dus juist een teken van een gezonde zwangerschap. Alleen dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn, er zijn veel vrouwen zolder kwaaltjes die wel een gezonde zwangerschap hebben. Het zegt dus vrij weinig over het algemeen denk ik. Meer dan afwachten kun je toch niet doen. Veel succes bij de echo, hopelijk is alles goed!

één jaar geleden

Ik had wel symptomen bij zowel miskraam van 8 weken en 11 weken. Bij de zwangerschap die goed ging had ik gek genoeg vanaf dag 1 het gevoel dat het goed zou komen, en waren de symptomen wel veel erger.