3 Reacties

3 jaar geleden

Dat heet een darmen buikje. Door de hormonen gaan je darmen uitzetten en plek maken voor de baarmoeder. Dat kan heel goed hoor dat je buikje nu minder opgeblazen is. Straks rond week 10/11/12 geloof ik gaat je baarmoeder om hoog komen, als je dan gaat liggen voel je net boven je schaambot een balletje zitten, dat is de baarmoeder. En als de baarmoeder echt ik de goede plek zit en de baby gaat aankomen dan ga je pas echt een zwangerschapsbuik krijgen. Zal rond week 22/23 zoiets zijn. Verscheeld heel erg per persoon.

3 jaar geleden

dit is me 4 de kindje en meestal rond de 12/14 week zie je het echt al wel bij mij nu had ik het heel erg en is het afgezakt en de rand van me baarmoeder die voel ik al zitten dat peertje zoals wij het noemen haha maar bij deze zwangerschap duurde het bijna 4 jaar om zwanger te worden dus toch wat sneller onzeker ofzo

3 jaar geleden

Reactie op fabienneshannell

dit is me 4 de kindje en meestal rond de 12/14 week zie je het echt al wel ...
Ja dat snap ik logisch. Ik ben met een icsi traject zwanger geworden na 3 jaar, kan goed begrijpen dat je er onzeker over bent. maar zoals ik lees is het heel normaal dat het wat kan afzakken.